Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Το καθοριστικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και το ντέρμπι των αιωνίων στο “Cafe στο 90′”!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι στην Λεωφόρο, την ώρα που ο τρίτος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον καταπληκτικό Πανιώνιο, δύο ματς που θα παρακολουθήσετε σήμερα από το αγαπημένο στέκι στον Σταυρό Ημαθίας, το “Cafe στο 90′”!

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στην Λεωφόρο το απόγευμα της Κυριακής για το απόλυτο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι με τους «πράσινους» να θέλουν να κάνουν άλλο ένα βήμα για την είσοδο στην πεντάδα την ώρα που ο Ολυμπιακός θέλει να κλειδώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Νωρίτερα, ο τρίτος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον δεύτερο Πανιώνιο σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι για τα πλέι οφ. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την τριάρα από την ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση με τον Βλάνταν Ίβιτς να μην υπολογίζει στους τραυματίες Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Ουάρντα, αλλά και στον τιμωρημένο Μαλεζά.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα που τον έχει φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Μιλόγεβιτς να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Ρισβάνη, τον τραυματία Φούντα και τον Λάμπρου ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected