Κατηγορίες
Super League 1

Ο Πέλκας είχε το…ραβδί στις καθυστερήσεις!

Πέλκας για…τρεις! Με γκολ του Έλληνα άσου στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ο ΠΑΟΚ λύγισε τον υπέροχο Πανιώνιο με 1-0 στη γεμάτη Τούμπα. Απαράδεκτη χειρονομία από το σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά και δίκαιη αποβολή. Δύο δοκάρια ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς.

«Ποτέ μη λες ποτέ…»! Ο Δημήτρης Πέλκας με την τελευταία ανάσα, στην ύστατη φάση του αγώνα, χάρισε τη νίκη (1-0) στον ΠΑΟΚ. Κι όλα αυτά σ’ ένα πολύ κακό ποιοτικά ματς, που δεν ικανοποίησε τους περίπου 15.000 φιλάθλους οι οποίοι βρέθηκαν στην Τούμπα.

Αν κάτι κρατάει ο «Δικέφαλος» είναι οι τρεις βαθμοί που κατέκτησε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα πετάξει στο καλάθι των αχρήστων…

Ο Πανιώνιος το πάλεψε το ματς. Εφτασε πολύ κοντά στο να πάρει για πρώτη φορά ένα βαθμό μέσα στην Τούμπα, μετά τις 3 Δεκεμβρίου του 2006, αλλά στο τέλος τον «πλήγωσε» το γκολ του Πέλκα, που σε ένα δευτερόλεπτο έγινε το πρόσωπο του αγώνα. Η άσεμνη κίνησή του μετά το 1-0, οδήγησε στην αποβολή του, ανάβοντας τη φωτιά εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας (80’ Πέλκας), Σάχοφ, Ενρίκε (84’ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (75’ Μυστακίδης).

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγιεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Γκιοατά, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (75’ Ταπόκο), Μασούντ (92’ Μαχμούτοβιτς), Μπεν, Γεσίλ (86’ Σαββίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected