Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Δόξα Λιανοβεργίου 2-3 (photos)

Την πιο σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Δόξα Λιανοβεργίου, που επικράτησε με 3-2 στον Άγιο Νικόλαο και έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός καθηλώνεται στην 14η θέση της βαθμολογίας και το μέλλον κρίνεται δυσοίωνο, ειδικά από τη στιγμή που το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν είναι αρκετά δύσκολο.

Οι “κυανόλευκοι” δεν πτοήθηκαν από το τέρμα του Δημήτρη Τσιούλη στο 27′ και απάντησαν άμεσα στο 30′, ένα γκολ που έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα για την αντεπίθεση.

Ο Κωστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νουσιόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σπαθάκη. Να σημειωθεί πως ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός στο χθεσινό παιχνίδι καθώς με τις επεμβάσεις του δεν επέτρεψε στη Δόξα να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα και το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τέρμα των φιλοξενούμενων, που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον “δαιμόνιο” Γιάννη Τζέπη. Ο μέσος της Δόξας, με εντυπωσιακή επέλαση και προσπέρασμα 3-4 αντιπάλων, έδωσε πάσα “πάρε-βάλε” στον Μπαντή, ο οποίος από κοντά, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός ρίσκαρε στη συνέχεια καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν βόλευε τους “ερυθρόλευκους”. Αυτό όμως έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Σάκη Παγγούρα να βγει στην κόντρα και σε μία από αυτές, ο Κίρτσογλου έκανε το γέμισμα από δεξιά και ο Κωστόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια, έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 80′ ο Νουσιόπουλος ανέτρεψε τον Τσιούλη εντός περιοχής και ο ρέφερι κ. Μελτζανίδης έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο παίκτης που το κέρδισε ανέλαβε να το εκτελέσει, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδώρου. Αυτό ήταν το 9ο φετινό γκολ του Τσιούλη στο πρωτάθλημα.

Στα εναπομείναντα 10 λεπτά, οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ισοφάριση, όμως η άμυνα της Δόξας έκλεισε σωστά τους διαδρόμους, με αποτέλεσμα να επέλθει η λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε τη Δόξα να πανηγυρίζει την 6η φετινή νίκη-ανάσα για την παραμονή!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Αργυρίου.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Τσιούλης, Μήτσικας Τ., Πετρίδης, Γαλανός, Ιτσκάρας, Σαρακατσιάνος, Κωνσταντινίδης Π., Ζιαμπάκας (63′ Κωστόπουλος), Κεπίσης (51′ Βλαχοδήμος), Κωνσταντινίδης Δ. (63′ Μάινος)

Δόξα Λιανοβεργίου : Θεοδώρου Κωσ., Τόζογλου Π., Παπαδόπουλος, Καραπατσάς, Νουσιόπουλος, Θεοδώρου Κυρ., Σουρλόπουλος (84′ Λουκάς), Γερόπουλος (46′ Κίρτσογλου), Τζέπης, Μπαντής, Κωστόπουλος (89′ Ζαχόπουλος).

δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο group του Ολυμπιακού στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected