Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε στη Ρόδο σταμάτησε το σερί!

Στην 4η θέση του 4ου ομίλου πέρασε η Προοδευτική η οποία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ιωνικό, απέδρασε με το… διπλό από τη Ρόδο επικρατώντας με 1-0 του Ιάλυσου για την 23η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Πάρη Ανδράλα συνέχισε την εξαιρετική του πορεία παρότι δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που έχουμε συνηθίσει φτάνοντας τους 36 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ιάλυσος μέχρι τα πρώτα 60′ δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις μένοντας για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Πάντως, από τη στιγμή που ο Μάρκος Στεφανίδης άλλαξε σχηματισμό και έπαιξε με τρεις παίκτες στην άμυνα έβγαλε πολλές φάσεις όμως έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Μπαντίκο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Παπαδόπουλος, Αχείμαστος (82′ Χατζηφούντας), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Καρπηθάκης (61 ‘Χατηπέτρος), Δελαπόρτας, Σταυλάς, Ρίκκq Μπαρόζο (75’ Κρεκούκιας).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Κουcούρης, Μύρκος (68′ λτρ. Καλάίτζίδης), Θεοδωράκης, Ζαχαράτος (50′ Τοαραούοης), Παπανικόλας, Ντάλλας, Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Πέππας (61′ Χρήστου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected