Κατηγορίες
Football League

“Στάση” Ελευσίνα για τη Λαμία!

Οδυνηρή ισοπαλία για τον ΠΑΣ Λαμία πριν από λίγο στην Ελευσίνα, όπου κόντρα στην ουραγό τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 κι έχασε την ευκαιρία να μείνει πάλι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ Εθνικής.

Η Λαμιώτικη ομάδα παρά το γεγονός ότι είχε στο πλευρό της εκατοντάδες φίλους της, δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, στο πρώτο από τα δύο σερί εκτός έδρας ματς (ακολουθεί το ματς στα Τρίκαλα την Τετάρτη), ήταν νωθρή, άχρωμη και άοσμη και κατάφερε να πετάξει δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στους γηπεδούχους που είχαν μόνο μία νίκη σε 20 αγώνες!

Ο ΠΑΣ Λαμία που πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τη λευκή ισοπαλία έδωσε το δικαίωμα στον Άρη, που πέρασε νικηφόρα από τη Μυτιλήνη (σκόραρε στο 95’), να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 6β. κι αν την Τετάρτη η ομάδα της Λαμίας δεν αλλάξει πρόσωπο και δεν κερδίσει στα Τρίκαλα, η απόσταση αναμένεται να μειωθεί κι άλλο (ο Άρης υποδέχεται την Ελευσίνα)!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΣ Λαμία ζήτησε από τον διαιτητή Ρατσιάτο τρεις φορές πέναλτι (στο 22’ σε ανατροπή του Βασιλόγιαννη από τον Τσούπρο, στο 35’ σε χέρι του Τσούπρου και στο 90’ σε νέο πέσιμο του Βασιλόγιαννη μέσα στην περιοχή), αλλά ο «άρχοντας» είχε διαφορετική άποψη.

Γενικά ο αγώνας δεν είχε συγκινήσεις μπροστά στις δύο εστίες, εκτός από το γεγονός ότι ήταν πολύ δυνατός, ενώ δεν έλειψε και η ένταση σε κάποιες στιγμές.

το φιλμ της αναμέτρησης στο efthia.gr

Συνθέσεις

Πανελευσινιακός (Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος (70’ Κορομηλάς), Αρναούτογλου, Κολόκας (80’ Καμπούρης), Τσούπρος, Γραικός, Κρισμάρεβιτς, Σιλιγαρδάκης, Νίασον, Πρίντεμπς, Ακούζιε (59’ Σταματάκης).

Λαμία (Τεννές): Πίτκας, Ρότσα, Παπαργυρίου (85’ Τσούκαλος), Κοτσώνης (70’ Καραγιάννης), Αναστασιάδης, Όμο, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς, Ματσούκας, Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (53′ Τσόβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected