Πολύ μεγάλη νίκη του Αιγινιακού στο «Ιωάννης Παραλυκίδης» απέναντι στην μαχητική Σπάρτη με 1-0.

Η ομάδα της Πιερίας πήρε τρεις σημαντικότατους για τη συνέχεια βαθμούς, στην πορεία του προς τον δρόμο της παραμονής.

Όπως αναφέρει το pieriasport, οι γηπεδούχοι ήταν γενικά στο παιχνίδι καλύτεροι, απέναντι σε μια Σπάρτη που έδειξε ότι είναι καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Αιγινιακός έχασε αρχικά δυο σημαντικές ευκαιρίες στο 8΄και το 9΄. Η πρώτη όταν μόνος του ο Ζγκούρι μέσα στην περιοχή του Μελίσα θα γυρίσει την μπάλα στη μικρή περιοχή αλλά θα περάσει από όλους η μπάλα και στο αμέσως επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Λιόλιου από εκτέλεση κόρνερ του Γκατσολάρι θα καταλήξει στην αγκαλιά του Μελίσα.

Αρχικά κάθετη πάσα του Φασίδη στο 42΄για τον Ζούρκο που θα σουτάρει με υπερένταση επάνω στην κίνηση και θα βγάλει σε κόρνερ ο Μελίσας. Σουτ του Λιόλιου στο 14΄από αριστερά θα μπλοκάρει ο Μελίσας.

Πολύ ωραία σέντρα του Ζούρκου από δεξιά στην πορεία της μπάλας Γιαννίτσης και Μήλιος σε μια διεκδίκηση που θα αναγκάσει τον αμυντικό της Σπάρτης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 1-0 για τον Αιγινιακό σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στο 84΄.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Βλάχος)Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι(60΄Γιοσακίμ), Φασίδης (66΄Σκραπάρας), Ζγκούρι, Μπορντουζάν (78΄Μήλιος).

ΑΕ Σπάρτη (Αντωνίου):Μελίσας, Γκαλίτσιος, Κοτσαρίδης (72΄Παπαχρήστος), Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Σιώπης, Οικονομόπουλος, Λώτας (63΄Ηλιόπουλος), Αναστασάκος, Ροβύθης, Κατσίκης (75΄Αναστασόπουλος).