Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βαθμός που ίσως αποδειχτεί χρυσάφι!

Έναν βαθμό που ενδεχομένως να αποδειχθεί και…καθοριστικός, απέσπασε στη Κηφισιά η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 25′ με τον Χαλκιά να σουτάρει από το ύψος της περιοχής αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σπηλιωτάκης έκανε ωραία ενέργεια, βρήκε ωραία τον Φαρινόλα όμως το σουτ του παρ’ότι ήταν από καλή θέση, κατέληξε απελπιστικά άουτ. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τον Ρέντζη αρχικά να σουτάρει και να χτυπάει η μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Σάμιος αστόχησε!

Στην επανάληψη, δυνατά ξεκίνησε το ΙΝΚΑ και μόλις στα πρώτα λεπτά έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Ντεντάκη, όμως ήταν άστοχο, ενώ στη συνέχεια έψαχνε το γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στην επανάληψη, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες για τις δύο ομάδες με τη Κηφισιά να έχει μόλις μία στο 68′ με τον Σάμιο να σουτάρει αλλά τον Βλαχάκη να μπλοκάρει.

Συνθέσεις

ΑΕ Κηφισιά: Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Μεταλλινος, Μουσταφίδης, Καρακώστας, Τεγούσης, Σάμιος (75′ Παναγιωτόπουλος), Ρέντζης, Σπηλιωτάκης (68′ Κυριαζής), Φαρινόλα

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Σουμπασάκης, Βουρβαχάκης, Καρβουνιάρης, Δημήτρης, Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης, Τσίτας (78′ Τσικουδάκης), Βεστάκης, Γκουτσίδης (36’ λ.τ. Αρσενίεβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected