Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ξεκινά τα πλάνα της για τη Football League!

Η Παναχαϊκή πέρασε άνετα από το Λουτράκι επικρατώντας με 0-2 και μπορεί πλέον να κάνει τα σχέδια της για τη Football League!

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς από τους «οράνιε», και μόλις στο 18΄ έφτασε κοντά στο 0-1 το σουτ όμως του Ελευθεριάδη σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Διαμαντή.

Με το πέρας της ώρας οι «κοκκινόμαυροι», ανέβασαν την απόδοση τους, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η «Βασίλισσα της Πελοποννήσου», ανέβασε κι άλλο την απόδοση της και στο 49΄ έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Μπιτσάκου κατέληξε άουτ. Αυτό το οποίο δεν πέτυχαν σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, το πέτυχαν στο 63΄ χάρη σε σουτ βολίδα του Μπουρλάκη.

Μετά την λύση του γόρδιου δεσμού οι Πατρινοί, προσπάθησαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος το οποίο θα τους έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας δύο τερμάτων. Αυτό συνέβη στο 81΄ όπου ο Ελευθεριάδης με πλάσε, νίκησε τον Διαμάντη για ν κάνει το 0-2. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η Παναχαϊκή, κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία το υπέρ της σκορ, το οποίο ήταν και το τελικό του αγώνα.

Συνθέσεις

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Γούλας, Τζορμπατζίδης, Ζέλο, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Αποστολάκης, Παναγόπουλος, Μάγκος, Κωβαίος, Ζέρβος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μπουρλάκης, Σπανός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected