Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η 11η σερί νίκη και τώρα ο Ολυμπιακός! (photos)

Αποδίδοντας για ένα ακόμα παιχνίδι θαυμάσιο ποδόσφαιρο, και με πλουραλισμό στην επίθεση, η ΑΕ Καραϊσκάκης σκόρπισε τον Πιερικό με 5-0.

Πολύ δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕ Καραϊσκάκης δείχνοντας τις διαθέσεις της για το σημερινό παιχνίδι, όπου ήθελε μόνο νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Γυφτοκώστας σούταρε ωραία έξω από την περιοχή όμως η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ωστόσο, ήρθε το γκολ για τον Καραϊσκάκη, όταν ο Γυφτοκώστας μοίρασε ωραία στον Κόλλινς που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, και αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο Πιερικός μετά το γκολ αντέδρασε και σε φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, ο Κοκονόζι σούταρε όμως ο Ανδρούτσος έβγαλε με τα πόδια. Στο 6ο λεπτό και στην τρίτη της φάση στο ματς, η ΑΕ Καραϊσκάκης πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Μαζιώτης βρήκε με ωραία σέντρα στην πλάτη της άμυνας το Γυφτοκώστα, κι αυτός με πολύ όμορφο πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-0.

Στο 13ο λεπτό, νέα φάση για τους γηπεδούχους, με το Χαρτσιά να εκτελεί κόρνερ και τον Αβραμίδη να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ δυο λεπτά μετά δυνατό σουτ του Ντατίδη μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Σαραϊλίδης. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Παπανίκου εκτέλεσε ωραία απευθείας φάουλ, όμως ο Σαραϊλίδης το έβγαλε δύσκολα. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, χωρίς να έχουμε κάτι μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, και την ΑΕ Καραϊσκάκης να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια με 2-0.

το φιλμ της αναμέτρησης στο artagoal.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Καψάλης, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Αβραμίδης, Κόλλινς (61′ Ζυγκερίδης), Ντατίδης, Βελέτης, Γυφτοκώστας, Μαζιώτης (74′ Ευαγγέλου), Χαρτσιάς (67′ Μπεκατώρος)

Πιερικός (Ζιώγας) : Σαραϊλίδης, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Τσιώμης, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Μάρκου (70′ Ηλιάδης), Σεχολάρι (85′ Γαλανόπουλος), Παπαδόπουλος, Κοκονόζι (76′ Γελαδάρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected