Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Αγκάλιασε” την παραμονή με καρέ!

Το τρένο της Χαλκίδας έκανε …στάση στο Άργος και γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από τον Παναργειακό που καιγόταν για τη νίκη για να σώσει την παρτίδα της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Ο Παναργειακός ερχόταν από τρεις μεγάλες νίκες με Παναχαϊκή, Θήβα και Φωστήρα, αλλά και η Χαλκίδα ήταν πολύ φορμαρισμένη με τρία σερί διπλά και τη μεγάλη νίκη (με 3-1) στο εντός έδρας ντέρμπι με την Ερμιονίδα.

Παρόλα αυτά σήμερα στο Άργος ο ΑΟΧ ήταν κακός, ενώ θυμίζουμε ότι η ομάδα της Εύβοιας είχε να χάσει από …πέρυσι, στο τελευταίο ματς του 2016 δηλαδή, όταν είχε ηττηθεί με 2-1 από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Όπως αναφέρει το egnomi.gr, σήμερα οι Ευβοιώτες ήταν …αγνώριστοι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 1ο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη δέχτηκαν ακόμη τρία γκολ για να διαμορφωθεί αυτό το βαρύ 4-0.

Στο 27′ ο Ραχίμ έκανε το 1-0, στο 47′ πάλι ο Ραχίμ το 2-0, στο 75′ ο Παπουτσής το 3-0 και στο 85′ ο Καλογέρης το 4-0.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Δουβίκας): Τσέλιος, Καστρίτης, Ραχίμ, Στασινόπουλος, Φίλης, Ζαχαράκης (70′ Κουρούμα), Παπουτσής, Καλύβας, Καρέλης, Καλογέρης, Παναγιωτόπουλος.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Θωμάς (73′ Αγγελάτος), Καραμπάς, Μπακομήτρος, Στεργιανός, Εμέκα, Ντελέκος, Πολίτης (65′ Χατζηστάμου), Βαλκάνος, Μπαλού, Ανέστης (65′ Σάμαρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected