Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άλλος τα έχανε, άλλος το έβαλε!

Έχοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι πρόβλημα στο…γκολ, ο Ερμής Ζωνιανών υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του με 0-1 από τον Άγιο Ιερόθεο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, ο Ερμής δημιουργούσε αλλά δεν…τελείωνε τις φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και τελικά δέχθηκε γκολ, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα του. Στο πρώτο μέρος, ο Ερμής έχασε ευκαιρίες με τους Χατζηβασίλη(δις), Τοπούζη και Ρόβα, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο…σκηνικό, με την διαφορά πως ο Άγιος Ιερόθεος κατάφερε να σκοράρει! Παρ’ότι ο Ερμής ήταν αυτός που δημιουργούσε τις ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι στο 72ο λεπτό κατάφεραν με τον Σαγανά να ανοίξουν το σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα και σε αντεπίθεση, χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τον Άγιο Ιερόθεο να διπλασιάσει τα τέρματα του, με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πλουσής Β., Ανυφαντάκης, Ραπτάκης(70’ Σκουτέλης), Γιακουμάκης, Φαμπίνιο(80’ Καραγκιόζι), Πουλάκης(67’ Πλουσής Δ.), Ρόβας, Τοπούζης

Άγιος Ιερόθεος: Ρουμπής, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης, Δάρρας(23’ λ.τ. Μπιρμπίλι), Καβαλίδης, Γούλας(58’ Σούφλας), Γκουτσούλας, Καραμέρης, Λέσι(85’ Κάρδαρης), Σαγανάς, Θανόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected