Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εύκολη νίκη και τρίποντο στο… σακούλι (photos)

Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, εκνευριστικά χαλαρός στο δεύτερο, ο Εργοτέλης νίκησε 3-0 τον Ηλυσιακό, σε έναν αγώνα όπου θα μπορούσε να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο σκορ και καλύτερο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο Παγκρήτιο.

Στα πρώτα 45 λεπτά η κρητική ομάδα ήταν χάρμα ιδέσθαι, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και έχασε πάμπολλες ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα μπορούσε να είχε πάρει μια πολύ μεγαλύτερη σε έκταση νίκη. Αντίθετα στην επανάληψη μεταμορφώθηκε προς το χειρότερο, χωρίς το πάθος και τη διάθεση που είχε στο πρώτο μέρος.

Ο τιμωρημένος Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε τον έλεγχο της ομάδας του από την εξέδρα, την παρέταξε με τερματοφύλακα τον Βασιλειάδη, αριστερό οπισθοφύλακα τον Νιάρο, δεξιό τον Νικολακάκη και κεντρικούς αμυντικούς τους Τζανή και Μπάτζιο. Στο κέντρο ως αμυντικά χαφ ήταν οι Γκοτσούλιας και Μισέλ, με τον Λεάλ σε ελεύθερο ρόλο, στα άκρα τους Βελλίνη και Σερζίνιο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κατσικοκέρης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Σ. Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος (75’ Ρουσάκης), Τζανής, Μπάτζιος, Γκοτσούλιας, Μισέλ, Σερζίνιο, Κατσικοκέρης, Λεάλ (43’ Μπρατσιάνι), Βελλίνης.

Ηλυσιακός (Δ.Παπασπύρου): Σηφάκης, Γραμματίκας (68’ Μέξης), Ντούμπερετ, Πιπίνης, Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (55’ Ρόπας), Φλέγγας, Ιωάννου, Θαναηλάκης (80’ Κάλφας), Μάλτσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected