Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έκανε το χρέος της

Σ’ ένα παιχνίδι το οποίο έκρυβε αρκετές παγίδες και ήταν σημαντικό σ’ ότι αφορά την διεκδίκηση της πρώτης θέσης στην βαθμολογία και την άνοδο, η Δόξα Δράμας πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου, μπαίνοντας δυνατά από το πρώτο μέρος όταν πέτυχε και τα δύο της τέρματα, ενώ στην επανάληψη έκανε και συντήρηση δυνάμεων.

Όπως αναφέρει το dramagoal.gr, στο πλευρό των «Μαυραετών» βρέθηκαν και περίπου 800 φίλαθλοι που πανηγύρισαν τη νίκη, έχοντας πλέον στόχο το μεγάλο ντέρμπι μέσα στην Καλαμαριά.

Τα γκολ των παικτών του Παναγιώυη Τζαναβάρα πέτυχαν με ισάριθμες κεφαλιές στο 18’ ο Ιγκόρ και στο 43΄ο Πινδώνης μετά από σέντρα του Δουκάκη. Λίγες οι φάσεις στο 2ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να θέλουν να πετύχουν κάτι καλύτερο αλλά με τους Δραμινούς να έχουν τον έλεγχο μέχρι την λήξη του αγώνα.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μελτζανίδης, Παπαδάκης, Γιάντσης (Ημαθίας).

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Π. Δημητρίου): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης (60’ Μεντής), Δέντσας, Λιάρας (60’ Τσομαχασβίλι), Τριανταφύλλου, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Ρούμπος (75’ Φιλλέντας)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Π. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Παπαζαχαρίας, Παπαζούδης, Λαδάκης, Δουκάκης (65’ Ιότι), Πινδώνης, Ιγκόρ (75’ Παβίσεβιτς), Παναγιωτούδης, Μαρκόπουλος (80’ Μαρτσάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected