Ακαδημίες Ημαθίας

Εντυπωσιακή η επιτυχία στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ στην Ημαθία. Δείτε φωτό από τη σημερινή συνάντηση των προπονητών

Κάτι παραπάνω από θετικές είναι οι εντυπώσεις που άφησαν οι ιθύνοντες της Ακαδημίας της ΑΕΚ Βέροιας το τριήμερο που ολοκληρώθηκε σήμερα με τα δεύτερα δοκιμαστικά.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 18/3 και συγκεκριμένα στο στην Αίθουσα «SALA» της Ελιάς, όπου έλαβε χώρα η παρουσίαση της συνεργασίας της Ακαδημίας του ΑΟ Μακεδόνα με τη ΑΕΚ, η ανάλυση του οργανογράμματος του δικτύου αλλά και η ομιλία στους γονείς και οι φορείς του ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων, η επιτυχία της νέας αυτής συνεργασίας αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Την Κυριακή το πρωί, διεξήχθη ο τουρνουά που διοργανώθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της Ακαδημίας στο Λαζοχώρι, όπου έλαβαν μέρος τμήματα των Ακαδημιών ΑΕΚ Βέροιας, Σάντος Πανοράματος, ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων (που επίσης ανήκουν στο δίκτυο της ΑΕΚ) και Γιώτσα από την Πιερία.

Πάνω από 200 παιδιά και πολλοί γονείς, κατέκλυσαν το Αθλητικό Κέντρο και οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκαν τα δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006, με την παρουσία του υπεύθυνου του τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τόνι Σαβέβσκι και της Διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK. Πάνω από 300 ήταν οι πιτσιρικάδες που έδωσαν το παρόν και το έμπειρο μάτι των ανθρώπων της ΑΕΚ σημείωσε στο μπλοκάκι τα ονόματα αυτών που ξεχώρισαν.

Τέλος, σήμερα το πρωί, παρουσία των υπευθύνων της ΑΕΚ με επικεφαλής τον Τόνι Σαβέφσκι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των προπονητών της Ακαδημίας, στους οποίους παραδόθηκε εκπαιδευτικό υλικό (DVD) αλλά και το πρόγραμμα λειτουργίας της Ακαδημίας.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν οι Μπάμπης Ζελενίτσας (Διευθυντής του Δικτύου της ΑΕΚ) και Χρήστος Σίσκος (Συντονιστής Εκπαίδευσης και Οργάνωσης), ο Διευθυντής της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας, Γιώργος Θεοδωρίδης αλλά και οι προπονητές Σάκης Παπαδίνας, Μάριος Κατικαρίδης, Τάσος Παναγιωτίδης και Κώστας Βασδέκης

δείτε φωτό από τη σημερινή συνάντηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected