Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η πιο μεγάλη νίκη της χρονιάς! (photos+vid)

Νίκη με την οποία σχεδόν «κλειδώνει» την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε σήμερα η ΑΕ Ιστιαίας στην έδρα της με σκορ 2-0 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την 23^ αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Με αυτή τη νίκη οι βορειοευβοιώτες ξέφυγαν 11 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και ουσιαστικά, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μέτριο, με την Ιστιαία να προσπαθεί, όμως να μην καταφέρνει κάτι σημαντικό, αφού οι προσπάθειες τον βορειοευβοιωτών σκόνταφταν πάνω στο αμυντικό παιχνίδι του Αχιλλέα

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική με την Ιστιαία να υπερέχει και να σημειώνει αξιόλογες φάσεις μπροστά από την εστία του Κούζα. Τελικά η άμυνα του Αχιλλέα ξεκλείδωσε στο 77′ με γκολάρα επιπέδου Champions League από τον καλύτερο παίκτη του αγώνα για την ‘Ενωση, του Αργύρη Στεργίου, ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Αλεξίου με πολύ όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Ιστιαίας, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο dinataathlitika.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Ιστιαίας : Μάλτζαρης. Μπουλογκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου Α, Γεωργιάδης (83΄ Φυσαράκης), Ίβιτς, Νικολέτος (87΄ Χαραλαμπίδης), Ηλιόπουλος (61΄ Αλεξίου)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Πετραλέξης, Παγωνίδης (81΄ Σιδηρόπουλος), Τοπάλι, Καμπερίδης, Φουκαΐδης (65΄ Μανίκας), Νάκας (72΄ Σεμιτζίδης), Λάϊος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected