Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Πιθανός αντίπαλος της ΑΕ Αλεξάνδρειας ο Μακεδονικός Βεύης! (photos)

Σε ένα παιχνίδι που άλλος είχε τις ευκαιρίες αλλά άλλος σημείωσε το γκολ, ο Μακεδονικός Βεύης έκανε την έκπληξη και κερδίζοντας το φαβορί κατά πολλούς Ερμή Αμυνταίου 1-0 κατέκτησε μετά από 19 χρόνια και πάλι το κύπελλο στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας.

Μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους και από τις 2 ομάδες ο τυπικά φιλοξενούμενος Ερμής είχε τις ευκαιρίες μεν αλλά δεν έπιασε καλή απόδοση δε απέναντι σε ένα αντίπαλο που έπαιξε καλά πίσω και προσπαθούμε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να απειλήσει.

Σε μια από αυτές κέρδισε κόρνερ και από την εκτέλεση του ο Γυφτόπουλος με ένα πανέμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το «χρυσό» όπως αποδείχτηκε τέρμα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ανθρώπου της Βεύης να πανηγυρίζουν έξαλλα τη κατάκτηση του κυπέλλου ενώ από την άλλη στον Ερμή δεν υπάρχει καιρός για «δάκρυα» αφού το πρωτάθλημα που είναι ο κύριος στόχος του έχει πολύ δρόμο ακόμα και συνεχίζεται.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

Μακεδονικός Βεύης: Ναλμπαντίδης Γρ., Ιωαννίδης Ν. (64ο Μάγγος Ευ.), Χότζα Π., Κωτσόπουλος Γ., Καρακέλης Γ., Τράϊκος Μ., Ταρσής Αθ. (77ο Βέρτκας Ν.), Ζέζος Μ., Κροκάρης Γ., Χατζής Ευ., Γυφτόπουλος Π. (70ο Δήμτσης Δ.)

Ερμής Αμυνταίου: Μπερμπερίδης Χ., Πασχαλίδης Κ., Τσορλίνης Π. (51ο Γετίμης Σ.), Κλάζογλου Ηρ., Μαργιορίδης Κ., Σερσέμης Χ., Χαϊτίδης Π., Θεοδουλίδης Δ., Ηλιάδης Λ. (51ο Τσέλα), Μαυροματίδης Γ. (60ο λ. τ. Παπαδόπουλος Ν.), Σολάκης Ηλ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected