Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Άγιαξ στην Ημαθία : Λεπτομέρειες για τις εγγραφές, τους προπονητές και το εντυπωσιακό ενδιαφέρον των πρώτων ημερών!


Άκρως εντυπωσιακά είναι τα πρώτα δείγματα από την επέκταση του δικτύου της Ακαδημίας του Άγιαξ στην Ημαθία!

Όπως είχε αναφέρει σχετικά το SportsUp σε παλαιότερες δημοσιεύσεις, η έδρα της νεοσύστατης Ακαδημίας θα βρίσκεται στα Μονόσπιτα και συγκεκριμένα δίπλα από το Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής, όπου ήδη ετοιμάζονται οι εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσει τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές και τους φιλόδοξους προπονητές. Παράλληλα, θα υπάρξει λεωφορείο το οποίο θα εξυπηρετεί τις μετακινήσεις των αθλητών.

Ήδη, αρκετοί γονείς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, το οποίο κρίνεται ιδιαίτερα έντονο αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί οι εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας να ορίσουν σύντομα την ημερομηνία έναρξης των επίσημων εγγραφών. Την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί μια σειρά από προωθητικές ενέργειες (αφίσες, banners κτλ) ενώ σύντομα θα προγραμματιστεί και ειδική ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βέροιας όπου οι Υπεύθυνοι του Δικτύου του Άγιαξ στην Ελλάδα θα αναλύσουν το οργανόγραμμα της Ακαδημίας σε γονείς και προπονητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Από τον ΑΣ Αίας Ημαθίας ανακοινώνεται πως όποιος προπονητής επιθυμεί να ενταχθεί στο τεχνικό team της Ακαδημίας αλλά και όσοι ενδιαφερόμενοι γονείς θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα που θα δημιουργηθούν, μπορούν να αποστέλλει το βιογραφικό του στο sakisdrive@gmail.com ή να το παραδώσει στα γραφεία της Σχολής Οδηγών LDrive, στη Λεωφόρο Ανοίξεως 90 στη Βέροια (τηλ. 23310 27680, 6936 007007) όπου βρίσκονται τα προσωρινά γραφεία του συλλόγου, είτε στο “Barok” Coffee Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 28).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected