Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση – καταγγελία από τον Άρη Παλαιοχωρίου

Τη δική της θέση και τα επεισόδια του αγώνα Νίκη Αγκαθιάς – Άρη Παλαιοχωρίου, καταθέτει η διοίκηση των κιτρινόμαυρων, μέσω ανακοίνωσης στο facebook.

Την παραθέτουμε όπως κάθε φορά αυτούσια και στο τέλος φωτοαντίγραφο της ανακοίνωσης

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του ΄Αρη Παλαιοχωρίου, μετά τα θλιβερά γεγονότα της Κυριακής στο γήπεδο της Νίκης Αγκαθιάς βλέποντας τα βίντεο με καθαρή σκέψη και ηρεμία καταγγέλλουμε τα ακόλουθα:

Την απαράδεκτη στάση των παραγόντων, της Νίκης Αγκαθιάς του Γενικού αρχηγού της ομάδας Νίκης Αγκαθιάς κου Νικολάου Λιακόπουλου, ο οποίος μετά την είσοδο μας στον αγωνιστικό χώρο φώναζε και έβριζε τους παίκτες μας.

Τον προπονητή της Νίκης Αγκαθιάς κ. Ηλία Παυλόπουλο που αντί να προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα δημιούργησε ο ίδιος επεισόδιο με παίκτη της ομάδας μας με αποτέλεσμα να τα οξύνει περισσότερο.

Τον αρχηγό της ομάδας Νίκης Αγκαθιάς κ. Δημήτρη Ματσούκα ο οποίος έβγαλε την φανέλα του και όρμησε μαινόμενος εναντίον των παικτών μας, των οποίων, κατά πλειοψηφία, η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 19 έτη !

Την συμπεριφορά τουλάχιστον έξι παικτών της Νίκης Αγκαθιάς με αριθμό φανέλας 3,5,9,10,15,18 οι οποίοι επιτέθηκαν κατά των παικτών μας.

Για όλα τα προαναφερθέντα υπάρχουν βίντεο που απεικονίζουν με κάθε λεπτομέρεια όλες τις παραπάνω συμπεριφορές.

-Κε Αντιπρόεδρε της ΕΠΣ Ημαθίας κε Αριστείδη Ματσούκα επιτρέπεται αντί να στηρίζετε το θεσμικό σας ρόλο να στηρίζετε την ομάδα του χωριού σας και να δηλώνετε ότι «αυτά γίνονται στα γήπεδα»;
– Κε Α ΄Αντιπρόεδρε Αριστείδη Ματσούκα, επιτρέπεται να δηλώνετε ότι η ομάδα σας «έβαλε ένα πανέμορφο γκολ», ενώ δεν τήρησε το fair play σε χτύπημα παίκτη μας στο κεφάλι; (υπάρχει βίντεο)
– Κε Α΄Αντιπρόεδρε Αριστείδη Ματσούκα τι έχετε να δηλώσετε για το βίντεο που σας δείχνει να σπρώχνετε παίκτη της ομάδας μας;
– Κε Α΄Αντιπρόεδρε Αριστείδη Ματσούκα με ποια ιδιότητα είσασταν στον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας με την ανοχή του παρατηρητή κου Σωτήρη Αναδολού, ο οποίος ένα λεπτό πριν την έναρξη του αγώνα έδιωξε από τον πάγκο μας τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της ομάδας μας όπως και τους παίκτες μας που ήταν εκτός αποστολής, ηλικίας 14-15 ετών, διότι δεν ήταν δηλωμένοι στο φύλλο αγώνος;
– Κε Διαιτητά Γεώργιε Βρέσκα εσείς τι γράψατε στο φύλλο αγώνος για όλα αυτά; Την λήξη του αγώνα την σφυρίξατε μέσα από τα αποδυτήρια ή στον αγωνιστικό χώρο, που ήταν ήδη γεμάτος από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας ;
– Κε Διαιτητά Γεώργιε Βρέσκα μήπως επιβάλλεται η διακοπή του αγώνα, σύμφωνα με τους κανονισμούς μετά τη ρίψη κροτίδων και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και ιδιαίτερα στον πάγκο της ομάδας μας; Κάνατε κάποια παρατήρηση στους υπεύθυνους της γηπεδούχου ομάδας; (Για όλα αυτά υπάρχουν βίντεο)
– Κ.κ της Ένωσης δικαιολογείται ο κόσμος να περνάει ανεξέλεγκτα μπροστά από τα αποδυτήρια των παικτών μας, να τους απειλεί και να ρίχνει κροτίδες αλλά και μπροστά από τα αποδυτήρια των διαιτητών;
– Κ.κ της Ένωσης ποιος διόρισε τον κ. Σωτήρη Αναδολού ως παρατηρητή του αγώνα;
– Κ.κ της Ένωσης αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ονειρεύεστε και πρεσβεύετε; Αυτό το φίλαθλο πνεύμα θέλετε να προάγετε; Δώσατε γιατρούς αγώνων και απελευθερώσατε τον προπηλακισμό;
– Συγχαρητήρια!!!!

Επεισόδια όπως αυτά που δημιουργήθηκαν στον αγώνα είναι κατάντια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και απαιτούμε οι αρμόδιοι της Ένωσης να πάρουν θέση και οι υπεύθυνοι των επεισοδίων να τιμωρηθούν για παραδειγματισμό, προς αποφυγή στο μέλλον αντίστοιχων γεγονότων στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2017 οι μητέρες των παικτών μας να κλαίνε από φόβο βλέποντας τα παιδιά τους να προπηλακίζονται από ένα ανεξέλεγκτο πλήθος που όρμησε εναντίον τους με άγριες διαθέσεις, χωρίς να δικαιολογείται αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά.

Η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι η ανάδειξη ταλέντων, η προώθηση του αθλητικού πνεύματος, ιδιαίτερα στα νεαρά παιδιά, τα οποία αποτελούν άλλωστε και την πλειοψηφία της ομάδας μας.

Επίσης φιλοσοφία μας είναι το «εύ αγωνίζεσθαι» και οι αγώνες να διεξάγονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, επί ίσοις όροις, χωρίς τέτοια επεισόδια που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτές τις αρχές, τις πεποιθήσεις μας και τα οράματα μας δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να τα αλλάξει και να τα αλλοιώσει, καθώς για εμάς κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας, είτε στο γήπεδο της ομάδας μας του «Άρη Παλαιοχωρίου» είτε και σε κάθε άλλο γήπεδο που φιλοξενούμαστε είναι μια γιορτή του αθλητισμού!!!”

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Άρη Παλαιοχωρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected