Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα για αποχώρηση Τσιώλη από την ΑΕΛ!

«Κεραυνός εν αιθρία» έσκασε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στο ΑΕΛ RADIO, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα προπονητή για τους «βυσσινί», λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Σάκης Τσιώλης δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στην ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν επιθυμεί μόνο να μην είναι στο «τιμόνι» του συλλόγου για την επόμενη χρονιά, αλλά θέλει να αποχωρήσει άμεσα από το σύλλογο δίχως να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ για τα εναπομείναντα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ στην εκπομπή των Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανού, ο Σάκης Τσιώλης παραμένει ανένδοτος στην απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο, παρά τις παραινέσεις του ίδιου να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σήμερα Τρίτη (21/3) ο Αλέξης Κούγιας επιστρέφει εσπευσμένα στη Λάρισα προκειμένου να καλέσει Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα εξεταστεί και αυτό το ζήτημα. Μάλιστα όπως τόνισε ο μεγαλομέτοχος, μετά το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Λάρισας πρόκειται να πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου με τον τεχνικό της ομάδας, όπου ο ίδιος θα αναφερθεί στους λόγους αποχώρησής του.

Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Τούμπα (2 Απριλίου) για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ με άλλον προπονητή, με τον Αλέξη Κούγια να λέει χαρακτηριστικά πως αν μπορέσει να φέρει τον Γιώργο Δώνη στην ΑΕΛ θα τον «έφερνε χθες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected