Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας ΠΑΟ Παλατιτσίων!

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΟ Παλατιτσίων ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων Νέων (99-00-01), Παίδων (02-03), θα γίνει την Πέμπτη 23-3-2017 και ώρα 15:45 στο Αθλητικό Κέντρο Παλατιτσίων.

Μετά την ενημέρωση των παικτών για το πρόγραμμα, την φιλοσοφία και τους στόχους της Ακαδημίας, θα ακολουθήσει κανονικά προπόνηση.

Μπορούν να λάβουν μέρος στην προπόνηση και παιδιά εκτός Παλατιτσίων. Χαρά μας να έρθουν παιδιά απ’ όλο το Νομό.

Μέχρι την λήξη της σεζόν, Σάββατο 17-6-2017, τα (2) αυτά τμήματα, εκτός από τις προπονήσεις, θα παίζουν κάθε τετάρτη ή Σάββατο, φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχα τμήματα εντός και εκτός Ημαθίας, ειδικά με Ακαδημίες της Θεσσαλονίκης.

Την νέα περίοδο 2017-2018 το τμήμα Νέων (2001-2002) θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και των παίδων (03-04) στο πρωτάθλημα Ημαθίας, με πιθανότητα και αυτό να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, όπου οι αγώνες γίνονται Σάββατο πρωί.

Στόχος της Ακαδημίας με τη συμμετοχή στα πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης, η συνεχής βελτίωση των παικτών μέσα από ανταγωνιστικά παιχνίδια και πολύ καλούς αντιπάλους (ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-ΗΡΑΚΛΗ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ κλπ.) καθώς και η μεγάλη διάρκεια των πρωταθλημάτων, από αρχάς Σεπτεμβρίου έως τέλους Μαίου.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών των (5) άλλων τμημάτων, τοποθετείται αμέσως μετά το Πάσχα και θα γίνει γνωστή με νέα ανακοίνωση.

Παλατίτσια 21-3-2017
Ο Έφορος επικοινωνίας της Ακαδημίας
Χρήστος ΣΤΥΛΙΔΗΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected