Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός!

Η Chicago Fire ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Γερμανού μέσου, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την Αγγλία στις ΗΠΑ. Ο 32χρονος Γερμανός μέσος, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, θα συνεχίσει στο MLS και τη Chicago Fire, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του την Τρίτη.

Όπως αναφέρει το Sport24, όλα είχαν δρομολογηθεί, το μόνο που απέμενε για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να υπογράψει με την ομάδα στης οποίας τον πάγκο βρίσκεται ο Βέλικο Παούνοβιτς, ήταν η έκδοση της βίζας, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο. Το συμβόλαιο είναι διάρκειας 1+1 ετών, για το καθένα από τα οποία θα λάβει 4.100.000 ευρώ, κάτι που θα τον εντάξει στη λίστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του MLS.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Νέλσον Ροντρίγκες, ανέφερε: “Προσθέτουμε κάποιον, ο οποίος έχει κερδίσει σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων, και έχει προχωρήσει με έναν τρόπο που είναι εφάμιλλος με τις αξίες μας. Εμείς, ως σύλλογος, θα αναγκαστούμε να τον ωθήσουμε σε υψηλότερα στάνταρ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected