Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανέτοιμη για τον πρώτο δυνατό αγώνα!

Την προετοιμασία της για τους αγώνες της θερινής περιόδου έχει ξεκινήσει η Σοφία Υφαντίδου, που έχει ήδη κάνει τον προγραμματισμό της με απώτερο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (4-13/8).

Η πρωταθλήτρια του επτάθλου θα κάνει τον πρώτο δυνατό αγώνα της σεζόν στη Φλωρεντία (28-29/4), σε μια διοργάνωση όπου έχει συμμετάσχει και στο παρελθόν. “Ο καιρός έχει φτιάξει και αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε την προπόνηση μας όπως θέλουμε. Στη Φλωρεντία θα επιδιώξω να κάνω έναν δυνατό αγώνα. Δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμη να κυνηγήσω μια επίδοση καλύτερη από το όριο για το Λονδίνο(6.200 β.). Στις 11-12 Απριλίου θα συμμετάσχω στους Διασυλλογικούς Αγώνες συνθέτων, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δω που βρίσκομαι αγωνιστικά”, είπε η έμπειρη αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Μηνά Κυριάκο και συμπλήρωσε:

“Στον προγραμματισμό μου είναι να κάνω δύο ακόμη αγώνες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων (27-28/5, Σέρρες) και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων συνθέτων (1-2/7) με στόχο πάντα τη συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου”. Η Υφαντίδου έχει ατομικό ρεκόρ 6.113 βαθμούς από το 2015, ενώ το 2016 κατέλαβε την όγδοη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ συγκεντρώνοντας 6.025 βαθμούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected