Κατηγορίες
Football League

Σε περιπέτειες!

Η Καλλιθέα για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να εξαργυρώσει με γκολ τα καλά διαστήματα που είχε στο παιχνίδι της και ο Αχαρναϊκός με σωστή αντιμετώπιση πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλίας που όμως δεν τον βγάζει από την αγωνία της παραμονής στην κατηγορία.

Βέβαια, το αποτέλεσμα είναι επιτυχία για την ομάδα του Μενιδίου, δεδομένων των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρει το FL News, το 1-1 στο «Ελ Πάσο» μοιάζει περισσότερο καταστροφικό για την Καλλιθέα, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε πάλι την έδρα της και πλέον τα δεδομένα γίνονται αρκετά δύσκολα αφού θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση για τη γηπεδούχο έφερε το προβάδισμα με το γκολ – πέναλτι που Κρεββατά στο 23ο λεπτό, παράβαση που πήραν οι «κυανόλευκοι»ι μετά από χέρι σε σέντρα του Λεβέντη. Στη συνέχεια ο Αχαρναϊκός πίεσε, ανέβηκε και πήρε μέτρα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ στο 40ό λεπτό με κεφαλιά του Πλαβούκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη από τις δύο πλευρές, δημιουργήθηκαν λίγες καλές στιγμές, με κυριότερη το δοκάρι που είχε ο Παπατόλιος σε σουτ έξω από την περιοχή στο 74ο λεπτό. Όσο πλησίαζε η αναμέτρηση προς το τέλος αυξήθηκαν και οι φωνές αποδοκιμασίας από τους λιγοστούς φιλάθους… Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά απέχει πλέον τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και αυτή του Μενιδίου τέσσερις.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Ντιαγκιτέ, Γκίνη (70′ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Κρεββατάς (72′ Γουόρντεν), Μασέδο, Σμυρλής (56′ Σταματάκος), Τσίπρας.

AXAΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Μαρσελίνο (71′ Τζέφερσον), Παπατόλιος, Καραντασιάδης, Ντάγκρας (90′ Μεζίνι), Τσουβαλτσίδης, Μεγαλοοικονόμου, Σταμούλης, Κυριαζόπουλος (49′ Ζαχαρός), Πλαβούκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected