Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Για 6η φορά Κυπελλούχος! (vid)

Κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας για 6η φορά στην ιστορία του στέφθηκε ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων.

Η ομάδα της νότιας Πιερίας κυριάρχησε απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καλαμπάκα επικράτησε της ΑΕ Καρίτσας με 3-0 στον 37ο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Κυρτέγος στο 66’, ενώ ο Δημήτρης Καλαμπάκας με άλλα δύο γκολ στο 75’ και το 82’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το βραβείο του MVP του τελικού πηγαίνει στον Καλαμπάκα και αυτό του… Fair Play στον Κυρτέγο, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ του, ενώ και όταν αντικαταστάθηκε στο 87ο λεπτό, καταχειροκροτήθηκε τόσο από τους φιλάθλους του Ποσειδώνα, όσο και από αυτούς της Καρίτσας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο pieriasport

Συνθέσεις

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Τζιάμας, Μπουτογιάννης, Ευθυμιάδης, Τρικαλόπουλος (69’ Μαυρίδης), Μητράκας (78’ Ανδρονικίδης), Μπέης, Ταρασιάδης, Δεμιρτζόγλου, Παπαστεργίου (74’ Ελισιάδης).

ΑΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΠΠ (Γιώτης Παρασίδης): Γκεβρέκης, Σδούγκας, Κατσαρός, Αποστολίδης (90’ Θ. Στούμπος), Κολαξίδης, Τροΐρης, Παυλίδης, Οικονόμου, Κυρτέγος (87’ Τσικαδέρης), Χρυσόπουλος (73’ Γκανάβας), Καλαμπάκας.

deusexmachina214

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected