Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πύδνα Κίτρους 1-0

Την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πάρα πολύ μέχρι τώρα είχαν Γιώργος Καμπερίδης και Γιώργος Χατζάρας στο φιλικό ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και την Πύδνα Κίτρους που έγινε στο γήπεδο της Ανδρομάχης και έληξε με νικήτρια την ομάδα της Νεοκαισάρειας με 1-0.

Όπως αναφέρει το katerinisport, το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Γιάννης Λαζαρίδης στο 44′ με σουτ, έπειτα από απομάκρυνση της άμυνας της Πύδνας αποδεικνύοντας πως παρότι αγωνίζεται στα μετόπισθεν, αποτελεί μια αξιόπιστη λύση όσον αφορά και στο σκοράρισμα (είναι πρώτος σκόρερ του Αχιλλέα στο πρωτάθλημα μαζί με τον Μανίκα με 4 γκολ).

Στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας είδαν το φιλικό και ως μια ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο β’ μέρος.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Διακουμάκος.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Γιώργος Καμπερίδης): Κούζας (46′ υπό δοκιμή), Πετρουζέλης, Παπαδόπουλος (46′ Σκέντος), Τουλκερίδης, Λάιος, Λαζαρίδης (46′ υπό δοκιμή), Παγωνίδης (59′ υπό δοκιμή), Τοπάλι (35′ λ.τ. Ζώβληκας-46′ Φωκαΐδης), Δημηνάς (71′ υπό δοκιμή), Σιδηρόπουλος (64′ Καραμανώλας).

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας (46′ Πατσιογεώργος), Λαζαρίδης, Τουλίκας, Σαμουηλίδης, Στούμπος, Πιαστόπουλος, Κόλα, Κωστίκος, Παπαδημητρίου, Ιορδανίδης, Ντόσης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Κωτσιόπουλος, Καραγκούνης, Δήμας Ν., Κυπαρίσσης, Τσστσαρής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected