Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχή από την προπόνηση!

Μπορεί η νεανική ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να κατάφερε σχετικά νωρίς να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, με τον Θεσσαλό κόουτς να πραγματοποίησε τρομερή δουλειά με βάση το υλικό του, ωστόσο είμαστε επτά αγωνιστικές εβδομάδες πίσω και κάποιοι ποδοσφαιριστές νιώθουν αδικημένοι και δυσαρεστημένοι με την συμπεριφορά της διοίκησης των Μελανόλευκων.

Σύμφωνα με το pierikosnews, από χθες υπάρχει και επίσημα το πρώτο ”κρούσμα” αποχής από την προπόνηση από βασικό στέλεχος της ομάδας που οδήγησε μέχρι τώρα την ομάδα σε αυτή τη θέση που βρίσκεται, βάζοντας και αυτός με την σειρά του, το δικό του λιθαράκι για αυτή την ”επιτυχία”.

Να θυμίσουμε ότι στον τελευταίο αγώνα κόντρα στο Καραϊσκάκη (ήττα με 5-0), ο τερματοφύλακας Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου δεν αγωνίστηκε μετά από αρκετό καιρό ως βασικός (μετείχε κανονικά στην αποστολή), με τον Ηλία Σαραηλίδη (υιό του προέδρου) να κάθεται κάτω από τα δοκάρια.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έδωσε διήμερο ρεπό για το σαββατοκύριακο (μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική). Ωστόσο χθες και σήμερα δεν παρευρέθηκε στη προπόνηση ο Ρ. Σοιλεμέζογλου, με τον ίδιο να παραμένει στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και έπειτα από έγκυρο ρεπορτάζ, γνωρίζουμε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές (ειδικότερα οι εκτός Κατερίνης) δεν έχουν παραλάβει όσα έχουν συμφωνήσει με την διοίκηση, με αποτέλεσμα η δυσαρέσκεια από μεριάς τους να είναι αναπόφευκτη.

Το τραγικό της υπόθεσης όμως είναι το γεγονός, ότι οι ”ξένοι” ποδοσφαιριστές (Σοιλεμέζογλου, Λούγκος, Μπαρούτας, Λαζόπουλος, Nταντίνης, Κολομπάκης) στη πλειοψηφία τους, δεν διαμένουν στην πόλη μας, με αποτέλεσμα να πηγαινοέρχονται στις προπονήσεις (ο καθένας από τη περιοχή του) σε καθημερινή βάση, με δικά τους έξοδα(!) (βενζίνη, διόδια).
Φυσικά αυτά τα έξοδα δεν καλύφθηκαν ποτέ.

Όπως καταλαβαίνετε με όλα τα παραπάνω στοιχεία να είναι δεδομένα, και με την ομάδα να έχει κάνει το καθήκον της (παραμονή), πλέον θα πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση διοίκησης-ποδοσφαιριστών, ώστε να αποφευχθούν αυτές οι καταστάσεις και κυρίως να μην υπάρξει άλλη περίπτωση αποχής από την προπόνηση, καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη, ενώ επίσης το ήθος και το όνομα αυτής της ομάδας δεν πρέπει να δίνει τέτοιου είδους δικαιώματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected