Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική νίκη κόντρα στη συντοπίτισσα

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας, η Θύελλα νίκησε 1-0 την Τριγλία.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, ο σημερινός αγώνας έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την δύσκολη συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θανάσης Κολιτσιδάκης και Γιώργος Αρχοντάκης δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν στους παίκτες και αν τους δίνουν οδηγίες.

Το ματς παρότι φιλικό πρόσφερε θέαμα και οι δύο ομάδες έβγαλαν φάσεις και στις δύο εστίες. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Χαρακτίδης στο 40΄ εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το λάθος της άμυνας της Τριγλίας. Ο αρχηγός έκλεψε τη μπάλα και με ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή σημάδεψε τη γωνία του Ηλιάδη. Ο γκολκίπερ των κιτρινόμαυρων έπεσε στην πορεία της μπάλας, όμως το σουτ δεν πιανόταν!

Στο πρώτο ημίχρονο η Θύελλα ήταν σαφώς καλύτερη και πίεσε τα καρέ της Τριγλίας, ενώ στην επανάληψη οι παίκτες του Αρχοντάκη ισορρόπησαν το παιχνίδι, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν τελικά.

Συνθέσεις

Τριγλία Ραφίνας : Ηλιάδης, Καμβύσης, Κωτσαλάς, Μπιταξής, Μαντζώρος, Παπασάββας, Κότσι, Καρβουνίδης, Τσάγκαρης, Ζαφειρόπουλος, Νικολόπουλος. Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Δήμιζας, Μακρής, Καλογιάννης, Ποτουρίδης, Τζάθας, Τρυφιάτης, Βεντούρας, Τσακιργιάννης, Καμαρινόπουλος, Πλιάτσικας.

Για την Θύελλα αγωνίστηκαν οι (αλφαβητικά): Ανδρεαδάκης, Αράπης, Γεραγωτέλλης, Γεωργιάδης, Γκίκας, Δημητρίου, Ζέκιο, Μαστρογιαννούδης, Ντόσκας, Στάφα, Φύτρος, Χαρακτίδης και οι Παπαδόπουλος, Μπότης, Γεροκωνσταντής, Γεωργάκης, Στρέμπας, Πάντος, Κατσικάτσος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected