B ΕΠΣ Ημαθίας

Η μάχη της ανόδου στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας. Το πρόγραμμα των τεσσάρων “μνηστήρων”

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί ο 2ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής στην Ημαθία και το SportsUp επιστρατεύει τα…κομπιουτεράκια για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1 της επόμενης περιόδου.

Πρώτο φαβορί εκ των πραγμάτων είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο οποίος αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, κατόρθωσε με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ 12 σερί νικών να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να χτίσει μια διαφορά 5 βαθμών, πέντε στροφές πριν τη λήξη της σεζόν.

Πιο αμφίρροπα είναι τα πράγματα ανάμεσα σε Νέα Γενεά Νικομήδειας, ΑΟ Μαρίνας και Ελπίδα Μονοσπίτων, εκεί όπου σπουδαίο ρόλο θα παίξει το παιχνίδι της Κυριακής 26/3 ανάμεσα στην ομάδα του Θωμά Τρούπκου και το συγκρότημα του Γιώργου Ευτηριάδη, αλλά και αυτό στην Αγία Μαρίνα με τον ΑΟΜ την επόμενη Κυριακή.

Ας δούμε το πρόγραμμα των τεσσάρων μονομάχων στις εναπομείναντες 5 αγωνιστικές και μία εκτίμηση, με την υποσημείωση πως οι αναμετρήσεις κόντρα στις ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, θα μπουν στο…σακούλι των μονομάχων.

Αναλυτικά :

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (47 β.)

Αριστοτέλης Νάουσας (εντός), Ρεπό, ΑΟ Μαρίνας (εντός), Ακαδημία Βέροιας (εκτός), Ακαδημία Μακροχωρίου (εκτός)

Ανώτατο όριο = 59 β.

Με ισοπαλία κόντρα στον ΑΟΜ = 57 β.

Με ήττα από τον ΑΟΜ = 56 β.


Νέα Γενεά Νικομήδειας (44 β.)

Ελπίδα Μονοσπίτων (εκτός), ΑΣ Πατρίδας (εκτός), Μακεδόνας Βέροιας (εντός), Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (εκτός), ΑΕΠ Βέροιας (εντός)

Ανώτατο όριο = 59 β.

Με ισοπαλία κόντρα στη Νέα Γενεά = 57 β.

Με ήττα από τη Νέα Γενεά = 56 β.


ΑΟ Μαρίνας (42 β.)

ΑΕΠ Βέροιας (εντός), Δόξα Νάουσας (εντός), Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (εκτός), Εθνικός Ράχης (εντός), Αριστοτέλης Νάουσας (εκτός)

Ανώτατο όριο = 57 β.

Με ισοπαλία κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο = 55 β.

Με ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο = 54 β.


Ελπίδα Μονοσπίτων (39 β.)

Νέα Γενεά Νικομήδειας (εντός), Μακεδόνας Βέροιας (εκτός), Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (εντός), ΑΕΠ Βέροιας (εκτός), Δόξα Νάουσας (εντός)

Ανώτατο όριο = 54 β.

Με ισοπαλία κόντρα στη Νέα Γενεά = 52 β.

Με ήττα από τη Νέα Γενεά = 51 β.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected