Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πολλά τα συμπεράσματα

Με 2-1 επικράτησε ο Ερμής Ζωνιανών, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαρτίου επί του ΠΑΟ Κρουσώνα, στο γήπεδο της Τυλίσου.

Γιώργος Πετράκης και Δημήτρης Βολονάκης “κάλυψαν” το…κενό που υπάρχει απ’τα πρωταθλήματα τους, με ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Όπως αναφέρει το grandsport, ο Ερμής Ζωνιανών, δεν είχε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με τον Γιώργο Πετράκη να χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα του φιλικού τους Ανδρεαδάκη, Ρουμπάκη, Γεμιστό, Ραπτάκη, Χατζηβασίλη, Πλουσή Δ., Φαμπίνιο, Σκουτέλη, Πλουσή Β., Καραγκιόζι και Πασιαλή, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ταβλαδωράκης, Βενιζέλος, Πουλάκης, Ρόβας, Γιακουμάκης Μ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, έχοντας στο πρόγραμμα του τον Ρούβα που δεν συμμετέχει το πρωτάθλημα. Στο φιλικό αυτό, ο Δημήτρης Βολονάκης δεν είχε πολλές διαθέσιμες επιλογές με τους Κουρουπάκη, Βερερουδάκη, Κοτζαδάκη, Διγενή, Κοκολοδημητράκη, Γωνιανάκη, Πρικάκη, Νικάκη, Σέχου, Φουκαράκη και Σουλτάτο, να αποτελούν το αρχικό σχήμα, ενώ στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκε και ο Δημητριάδης.

Στο αγωνιστικό μέρος του φιλικού, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Κοτζαδάκη, ενώ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 με τον Φουκαράκη, ο οποίος εκτέλεσε πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στη συνέχεια ο Ερμής ισοφάρισε με σουτ του Φαμπίνιο, ενώ με κεφαλιά του Καραγκιόζι, διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected