Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΜΑΣ Βεργίνας 6-0


Με το ευρύ 6-0 επικράτησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας του ΜΑΣ Βεργίνας και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Ο Κυριάκος Καρασαββίδης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, οι οποίοι και τον δικαίωσαν καθώς τρία τέρματα σημείωσε ο εξαιρετικός Φλογκέρτ Σκούρα ενώ το 2-0 πέτυχε ο νεαρός Γιοβανόπουλος.

Οι “πράσινοι” χρειάστηκαν 20 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ στο σημερινό παιχνίδι κι αυτό από τα 11 βήματα, σε χέρι που υπέδειξε ο ρέφερι κ. Μοσχόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο Φραδέλος βρισκόταν εκτός περιοχής, ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε και ο εορτάζοντας σήμερα Βαγγέλης Αβραμόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση χωρίς να αστοχήσει.

Στο 31′ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ, που απλοποίησε τα πράγματα, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γιοβανόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αβραμόπουλου, σημείωσε το 4ο φετινό του τέρμα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ανέλαβε δράση ο Φλογκέρτ Σκούρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ποντιακής Νεολαίας σημείωσε τρία συνεχόμενα τέρματα (57′-66′-72′) και έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Το πρώτο μετά από κάθετη πάσα του Λαμπριανίδη και πλασέ στην κλειστή γωνία του Κούβαρου, το δεύτερο μετά από σέντρα του Νικολόπουλου και πλασέ στο πρώτο δοκάρι και το τρίτο στο 72ο λεπτό, μετά από κάθετη του Πιπιλιάρη και ιδανικό πλασέ.

Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χερίδη, ο διαιτητής όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Σωκράτης Λαμπριανίδης στο 86′ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μοσχόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Νησελίτη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Κούκλας, Σκούρα, Λίτσι (70′ Γρηγοριάδης), Λαμπριανίδης, Πέτκος, Αβραμόπουλος (60′ Αργυρίου), Γιοβανόπουλος, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης.

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Θεοδώρου, Χερίδης Χ., Μιχαλόπουλος, Δημοιύλας, Γιαννακίδης (46′ Κώστας), Κούβαρος Μ., Φραδέλος, Κατσιγιαννόπουλος (70′ Ράδης), Θεοχαρόπουλος, Σαράφης (60′ Χερίδης Κ.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected