Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Ατρόμητος Διαβατού 4-3

To αποτέλεσμα που ήθελε πήρε σήμερα η Δόξα Λιανοβεργίου και πλέον μόνο αν…αυτοκτονήσει, θα υποβιβαστεί στην Α2 Ερασιτεχνική!

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα επικράτησε με το…αγγλικό 4-3 του Ατρόμητου Διαβατού και έφτασε τους 21 βαθμούς, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος γνώρισε τη 10η φετινή του ήττα, έξι από τις οποίες είναι μακριά από τον Διαβατό.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Κύρτσογλου, που σημείωσε χατ-τρικ, ενώ για τους φιλοξενούμενους δύο τέρματα είχε στο ενεργητικό του ο Κώστας Παγγούρας.

Ο…χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 14ο λεπτό, όταν ο Τζέπης έκανε τη σέντρα και ο Κύρτσογλου με πλασέ “έγραψε” το 1-0.

Ένα τέταρτο αργότερα, ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα ίσια με δυνατό σουτ του Παγγούρα, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο 55′ η υπεροχή της Δόξας μετουσιώθηκε σε τέρμα και συγκεκριμένα με τον Καραπατσά, ο οποίος επιχείρησε ένα εντυπωσιακό βολέ εκτός περιοχής.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως κράτησε μόλις ένα λεπτό, καθώς στην επόμενη φάση, ο Δαλήγκαρος ευστόχησε σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το τέρμα που έδωσε το έναυσμα για την τελική επικράτηση της Δόξας, σημείωσε ο Κύρτσογλου στο 64′ μετά από σέντρα του Σουρλόπουλου, ενώ το 4-2 ήταν αυτό που “κλείδωσε” το σημερινό τρίποντο αλλά και το χατ-τρικ του Κύρτσογλου.

Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 87′ ο Παγγούρας, ο οποίος με τα σημερινά του τέρματα έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Πίτο.

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Καραπατσάς (75′ Ζαχόπουλος), Παπαδόπουλος, Νουσιόπουλος, Τόζογλου Π. (55′ Θεοδώρου Κυρ,), Κύρτσογλου, Μπαντής, Σουρλόπουλος, Κωστόπουλος (75′ Λουκάς), Γερόπουλος, Τζέπης.

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Δαλήγκαρος, Κλάψης, Παγγούρας, Λιλιόπουλος (46′ Κωστογλίδης), Αρβανιτίδης, Ζερδαλής, Μανιόπουλος (75′ Καρατζάς), Βοργιατζίδης, Τσιολάκης.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected