Διάφορα

Καφεδάκι, μπυρίτσα και Εθνική Ελλάδας στο “Draw” Cafe!

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει το πανίσχυρο Βέλγιο στις Βρυξέλλες (21:45) για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μια αναμέτρηση που θα απολαύσουμε απόψε στο ποδοσφαιρικό στέκι του Προμηθέα, το Cafe “Draw“!

Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά με τον αντίπαλο και το γνωρίζει προκαταβολικά. Άλλωστε, το Βέλγιο θεωρείται -και δικαιολογημένα- μια από τις πληρέστερες και πιο ταλαντούχες εθνικές ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Με ρόστερ πλούσιο σε όλες τις θέσεις, με παίκτες που παίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη και έχουν παραστάσεις στο υψηλότερο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο. Αυτοί είναι οι “κόκκινοι διάβολοι” του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που μπορεί να είναι “λαβωμένοι” σε αυτό το ματς, χάνοντας Κομπανί, Μενιέ, Αζάρ, ίσως και Ντε Μπράινε, όμως διαθέτουν τέτοια πλειάδα αστέρων, που είναι ικανοί στην καλή τους βραδιά να “σκοτώσουν” κάθε αντίπαλο.

Μέσα στο “Κινγκ Μποντουέν” (αήττητο το Βέλγιο από το 2010 σε επίσημο ματς), λοιπόν, η γαλανόλευκη καλείται να σταθεί όρθια και να διεκδικήσει τις δικές της πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μια ήττα στο συγκεκριμένο γήπεδο και με αυτόν τον αντίπαλο είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν στερεί τίποτα για την συνέχεια, αλλά τα κέρδη ενός θετικού αποτελέσματος θα είναι πολλαπλά, όπως και τα μηνύματα που θα σταλθούν προς πάσα κατεύθυνση ότι η Εθνική Ελλάδας έχει σταθεί και πάλι όρθια έπειτα από μια εφιαλτική διετία μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected