Basket

Η…παρέλαση και τα επεισόδια!

Ο Φάρος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος, με σκορ 96-82, στο (επεισοδιακό) ντέρμπι με τον Δούκα, στο Κερατσίνι, καλύπτοντας και το -7 της ήττας στα βόρεια προάστια, με τον κόουτς Συμεωνίδη να έχει στο ενεργητικό του ένα ιδιαίτερο στατιστικό.

Το ότι ήταν κόουτς και στις δυο επικρατήσεις. Και τότε, στη νίκη του Δούκα, αλλά και τώρα, στη νίκη του Φάρου, κάνοντας την καλύτερη δυνατή… παρέλαση, μέρα που είναι (Εθνική εορτή, γαρ, με μπόλικο μπάσκετ), σε μια αναμέτρηση, ωστόσο, με πολλά νεύρα κι ένταση, λογικό, ως ένα σημείο… Και στο τέλος, παίκτες των δύο ομάδων, με το ζόρι να κρατιούνται να μην έρθουν στα χέρια, όπως οι Κακαρούδης, Κατούφας, Κομποδιέτας, Κουκάς, και Βασιλόπουλος.

Στα άλλα ματς. Ο Πανιώνιος, από μεριάς του, αν και -προς το φινάλε- παραλίγο να παίξει με την φωτιά (και με τις διαθέσεις του Δίπλαρου), πέρασε με νίκη από την έδρα των Μαχητών με σκορ 64-56, κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδο στην Α1, μέσω της πρωτιάς στην Α2, μετά από 23 ματς.

Ο Ηρακλής (του εορτάζοντα Βαγγέλη Αλεξανδρή), άλλωστε, είχε εύκολη αποστολή (94-64) κόντρα στο αποδεκατισμένο και ηρωικό συνάμα, Παγκράτι.

Ο Αμύντας, εξάλλου, δεν επέτρεψε (79-62) στον ΓΣΛ, που ήθελε όσο τίποτα το διπλό, για να διατηρήσει τις πιθανότητες παραμονής, να διεκδικήσει κάτι θετικό στον Υμηττό, με το Ψυχικό να περνά από τον κάμπο, επικρατώντας (69-71) της ΑΕΛ. Νίκη, που σημαίνει κάτι περισσότερο από ανάσα και οξυγόνο, πανηγύρισε η Καβάλα (69-65) επί του Ηρακλείου, ενώ ο Χολαργός «λύγισε» (79-78) τον αξιόμαχο, Αρκαδικό.

τα φύλλα αγώνος στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected