Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 10-0

Μακράν η καλύτερη εμφάνιση της φετινής σεζόν για την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, που σταμάτησε στα 10 κόντρα στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου!

Με έναν Μάριο Αργυρόπουλο να μοιάζει…δαιμονισμένος αλλά και όλους τους παίκτες του Χρήστου Παναγιωτίδη σε εξαιρετική μέρα, οι Πόντιοι διέλυσαν ότι βρήκαν στο διάβα τους και σημείωσαν την πιο ευρεία σε έκταση νίκη των “μπλαουγκράνα” στην παρουσία τους στην Α1 Ερασιτεχνική.

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” ήταν ωσεί παρών στον Άραχο και μοιραία γνώρισαν μια βαριά ήττα. Οι 13 ποδοσφαιριστές της αποστολής (ένας εκ των οποίων ο προπονητής Μπάμπης Σπυριδωνίδης) έγιναν μάρτυρες ενός πραγματικού…εφιάλτη και ευτυχώς που η ομάδα έχει εξασφαλίσει την παραμονή από νωρίς, ειδάλλως μια τέτοια ήττα θα αποτελούσε σημαντικό πλήγμα για το μέλλον στην κατηγορία.

Απίστευτα πράγματα σήμερα από τον Μάριο Αργυρόπουλο!

Για τους γηπεδούχους, έχει γίνει…κουραστικό πλέον να αναφέρουμε πως ο Μάριος Αργυρόπουλος ήταν αυτός που πήρε από το…χεράκι την ομάδα! Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε έξι(!) τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο (τρία με σουτ έξω από την περιοχή και τα υπόλοιπα με εντυπωσιακές ενέργειες αλλά και τοποθετήσεις) και δικαίως θεωρείται μία από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές της Α1 για τη φετινή σεζόν.

Στο σκοράρισμα ακολούθησε ο Νιογκάνα Σόου, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα ενώ το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ, έγραψαν και οι Καϊρακλίδης, Μπεκτάς.

Χαρακτηριστικό είναι πως το ημίχρονο έληξε 6-0, ένα διάστημα στο οποίοι οι γηπεδούχοι…παρέλυσαν ουσιαστικά την αντίπαλη άμυνα, ενώ στο δεύτερο θα περίμενε κανείς πως θα έκοβαν ταχύτητα, αλλά εις μάτην…

Με τη νίκη τους αυτή, οι “μπλαουγκράνα” έπιασαν τον Ατρόμητο Διαβατού στην 8η θέση με 26 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων (που γνώρισε την 5η συνεχόμενη ήττα, διάστημα στο οποίο έχουν 2-22 τέρματα!) υποχώρησαν στην 11η θέση με 20 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Μαργαρίτη

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπεκτάς, Μπεκιαρίδης, Παπακωνσταντίνου, Νιογκάνα (57′ Μουράτι), Μπακιρτζής (53′ Μουταφίδης), Καϊρακλίδης (49′ Αργυρόπουλος Θ.) Σότι, Αργυρόπουλος Μ., Μπόσκος, Αραμπατζής.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Μιχαηλίδης, Ορφανίδης Γ. (27′ Ορφανίδης Α.), Μποζίνης, Τρούπκος, Σαντίνι, Τουλουμτζής, Ρόκο, Σαρκατζής, Μίσκος, Γερμάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected