Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Δόξα Μαυροβουνίου – ΑΣ Προμάχοι 0-2 (photos)


Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Δόξα Μαυροβουνίου, αυτή τη φορά από την αξιόμαχη ομάδα των Προμάχων με σκορ 0-1.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έχουν αλλάξει σημαντικό το κλίμα στην ομάδα μιας και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, από τη διεκδίκηση του τίτλου, έφτασε να είναι βαθμολογικά αδιάφορη! Το αρνητικό σερί έχει απομακρύνει και τους φιλάθλους, που και σήμερα ήταν ελάχιστοι στο γήπεδο.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια πολύ σπουδαία νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Σήμερα κοίταξαν περισσότερο την ανασταλτική τους λειτουργία και απομάκρυναν τους κινδύνους από την περιοχή τους, πανηγυρίζοντας στο τέλος το σημαντικό τρίποντο.

Την αναμέτρηση στιγμάτισε ο τραυματισμός του Γιώργου Μπογδάνη, άλλοτε αρχηγό του Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος διεκόμισθη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά από χτύπημα στο πρόσωπο.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν επιθετικά αλλά είχαν φλύαρη υπεροχή και πολύ μέτρια τελειώματα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασαν στροφές και είχαν μια σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο ο Μουρουζίδης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παντελίδη.

Το τέρμα που έκρινε το σημερινό παιχνίδι σημειώθηκε πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Μήτσκας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και με εύστοχο πλασέ, νίκησε τον Καμπαλή.

Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που πέτυχε λίγο πριν το τέλος του αγώνα το 0-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Δόξα Μαυροβουνίου : Καμπαλής, Κατιρτζόγλου, Τουρατζίδης, Σιδέρης, Φανιάδης (70′ Χαραλαμπίδης), Σαρίδης, Παπανικολάου (55′ Ζαχαριάδης), Κίτσας, Μουρουζίδης, Καρυπίδης, Χατζηστεφάνου (65′ Νάτσης)

ΑΣ Προμάχοι : Παντελίδης, Σαμσούρης, Πρόικος, Μπογδάνης (60′ λ.τ. Νάνος), Μούγιος, Μήτσκας, Μεσκίνης, Σατζάκης (85′ Κώστινας), Νάνος, Ατζός, Σέλκος (86′ Νέμτσης)

*με πληροφορίες από τη Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected