ΕΠΣ Πέλλας

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας – Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-4

Εντυπωσιακή νίκη του Απόλλωνα μέσα στην δυνατή έδρα της Πέλλας και μάλιστα απέναντι στον φετινό φιναλίστ  του Κυπέλλου, Μέγα Αλέξανδρο.

Οι “κόκκινοι” επικράτησαν με το ευρύ 4–1, έχοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο, το οποίο παρουσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές. Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα με τις απουσίες ποδοσφαιριστών, η στόφα της ομάδας δίνει την δύναμη σε όσους αγωνίζονται ώστε να αντεπεξέρχονται στις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν την εικόνα που είχαν καθ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν αν και σήμερα αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τα γκολ :

33′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου από δεξιά, πρώτη κεφαλιά μέσα στην περιοχή από τον Κίτσα προς το δεύτερο δοκάρι, όπου ο Καραγιάννης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

54′ Πάσα του Καραγιάννη από αριστερά για τον επερχόμενο Βεζυριανόπουλο και ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ στην αριστερή κλειστή γωνία του Βουδούρη, σημείωσε το 0-2

65′ Υποδειγματικό σε εκτέλεση φάουλ του Στάγκου, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Θεοδωρίδη ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει (1-2).

68′ Σέντρα από αριστερά με στόχο τον Καραγιάννη, το πλασέ του τελευταίου κατέληξε στα δίχτυα του Βουδούρη (1-3).

73′ Πάσα του Παπαδόπουλου στον Ευθυμίου, ο οποίος από την καρδιά την μικρής περιοχής πλάσαρε ιδανικά για το τελικό 1–4.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας : Βουδούρης, Παναγιωτέλης, Ιωσηφίδης, Ζώγας, Γεωργιάδης, Κατσαμακτσής, Μπουράκης, Σαλίκας (Ρέκος Ι.), Ρέκος Ι.Π.(62′ Γκογκάλης), Σιάγκας (53′ Κερανάρης), Σιαματάς.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Θεοδωρίδης, Γαβριηλίδης, Αντωνιάδης, Μιχαηλίδης Πετ., Παπαδόπουλος, Ευθυμίου, Καραγιάννης, Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης (15′ λ.τ. Βαμβακίδης), Βεζυριανόπουλος (81′ Τσιόπτσης), Κίτσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected