Football League

Στο ρελαντί και στο +9!

Σε εύκολο απόγευμα μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό ο Απόλλων Σμύρνης, έφτασε με άνεση στο 4-1 και θα μπορούσε να είχε σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ αν ήταν πιο προσεκτικοί οι ποδοσφαιριστές του.

Όπως αναφέρει το FL News, η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά έφερε αποτέλεσμα στο 19ο λεπτό, όταν ο Διαμαντόπουλος με προβολή αξιοποίησε το γύρισμα του Πάνου για το 1-0.

Και μετά το πρώτο γκολ συνεχίστηκε η προσπάθεια των γηπεδούχων για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και το “πλήρωσαν” αφού στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε ο Αιγινιακός στο ματς έφτασε στην ισοφάριση με τον Ζγκούρη στο 36ο λεπτό.

Το 1-1 δεν άγχωσε τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που πήραν πάλι άμεσα το προβάδισμα με τον Σιατραβάνη (40′) και πριν τελειώσει το ημίχρονο έφτασαν στο ασφαλές 3-1 με τον Αλμπάνη (45′).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο κακό από πλευράς ρυθμού και ευκαιριών, με τον Μπαρτολίνι να έχει τον τελευταίο λόγο στα γκολ στο 68ο λεπτό, όταν με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-1.

Στο 83ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντωνιάδης που είχε μπει ως αλλαγή για τον Αιγινιακό στο δεύτερο ημίχρονο.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ : Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Ομπόντο, Αλμπάνης (65′ Μπαρμπόσα), Κονέ, Διαμαντόπουλος (72′ Τζάνης), Περογαμβράκης (55′ Τσιάρας), Σιατραβάνης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (74′ Κυριλλίδης), Λιόλιος, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Μουκίδης, Γιοσανγκίμ (46′ Αντωνιάδης), Σκραπάρας (62′ Ραγκέλοφ), Μήλιος, Μπουρντουζάν, Ζγκούρη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected