Κατηγορίες
Αθλήματα

Εντυπωσιακή παρουσία του “Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας”! Τρία αργυρά, τρία χάλκινα μετάλλια και 2η θέση!

Πέραν του δέοντος ικανοποιητική τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και από πλευράς συγκομιδής μεταλλίων, ήταν η συμμετοχή του σωματείου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2017 που διοργανώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και διεξήχθη το διήμερο 25 και 26 Μαρτίου στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στην Αθήνα.

Στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του πινγκ πονγκ, συμμετείχαν 69 αθλητές και αθλήτριες (και δύο αθλητές από την Κύπρο, εκτός συναγωνισμού), δημιουργώντας νέο ρεκόρ για το άθλημα, η εξέλιξη του οποίου κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη.

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Βέροιας ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ συμμετείχε με 6 αθλητές και 1 αθλήτρια (3ο σε συμμετοχές σωματείο), όλοι με κινητική αναπηρία, οι οποίοι κατάφεραν να σημειώσουν 6 Πανελλήνιες Νίκες, κατατάσσοντας το σωματείο μας 2ο στην κατάταξη μεταλλίων μεταξύ των 16 σωματείων που έλαβαν μέρος, και φυσικά το πρώτο επαρχιακό.
Αναλυτικά τα μέταλλια των αθλητών μας:

1. Ομαδικό Κατ. ΤΤ6-7 – 3η Θέση – Χάλκινο Μετάλλιο
Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης (ΤΤ6) – Κοντονής Κωνσταντίνος (ΤΤ6)

2. Ομαδικό Κατ. ΤΤ8-10 – 2η Θέση – Αργυρό Μετάλλιο
Πετρόπουλους Ευστράτιος (ΤΤ10) – Κάπας Κωνσταντίνος (ΤΤ8) – Τσιάμης Θεολόγος (ΤΤ8)

3. Ατομικό ΤΤ6 – 3η Θέση – Χάλκινο Μετάλλιο
Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης

4. Ατομικό ΤΤ8 – 2η Θέση – Αργυρό Μετάλλιο
Κάπας Κωνσταντίνος

5. Ατομικό ΤΤ9 – 2η Θέση – Αργυρό Μετάλλιο
Ζόννι Στέφανος

6. Ατομικό ΤΤ10 – 3η Θέση – Χάλκινο Μετάλλιο
Πετρόπουλος Ευστράτιος

Την ομάδα συνόδευσαν στην Αθήνα ο προπονήτης κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και ο κ. Καραγιάννης Αχιλλέας.

(σ.σ.: Η άκρως επιτυχημένη εμφάνιση των αθλητών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, φανερώνει την ολοένα αυξανόμενη δυναμική του σωματείου μας, το οποίο οικονομικά στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών και των αθλητών, ενώ πληρώνει κανονικά το αντίτιμο στον Δήμο Βέροιας για τη χρήση των χώρων προπόνησης. Το Εν Σώματι Υγιεί απασχολεί συνολικά 14 αθλητές από τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια, όλοι με κινητικές αναπηρίες και είναι σε αναζήτηση χορηγών για να μπορεί να προσφέρει ότ καλύτερο στους αθλητές του.)

Φωτογραφίες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2017 ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected