Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιδού το πρώτο εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας! (vid)

Η Βραζιλία νίκησε 3-0 την Παραγουάη και 1.5 ώρα μετά εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018, καθώς η Ουρουγουάη ηττήθηκε στο Περού! 

H “seleção” πήρε την 8η σερί νίκη της στα προκριματικά, καθώς επικράτησε 3-0 της Παραγουάης στο Σάο Πάουλο και περίπου μιάμιση ώρα αργότερα εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά, καθώς η Ουρουγουάη ηττήθηκε στο Περού (2-1).

Ο Φελίπε Κοουτίνιο άνοιξε το σκορ στο 34′, ο Νεϊμάρ έχασε πέναλτι στο 53′, αλλά στο 64′ έκανε το 2-0 με τρομερή ατομική προσπάθεια και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μαρσέλο στο 86′.

Πέντε μέρες πριν στην Ουρουγουάη η Βραζιλία είχε νικήσει με 4-1, με τον Παουλίνιο να κάνει χατ-τρικ, ενώ απόψε είχε δύο ασίστς!

Η Βραζιλία έφτασε τους 33 βαθμούς και εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018, λόγω της νίκης του Περού με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή με την Ουρουγουάη.

Απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές και σε αυτές τις 4 αγωνιστικές το μοναδικό ματς που διεξάγεται μεταξύ των 4 χωρών που μπορούν μαθηματικά να περάσουν την Βραζιλία είναι το Ουρουγουάη – Αργεντινή.

Η Κολομβία και η Χιλή μπορούν με 4 νίκες να περάσουν την Βραζιλία, αν αυτή κάνει 4 ήττες, αλλά έπειτα από την ήττα απόψε της Ουρουγουάης, αυτή δεν μπορεί να περάσει την Βραζιλία και να το κάνει αυτό και η Αργεντινή, επειδή παίζουν μαζί την επόμενη αγωνιστική (η Ουρουγουάη είναι στο -10 και η Αργεντινή στο -11 από την Βραζιλία).΄

Συνθέσεις

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Φάγκνερ, Μαρκίνιος (46′ Τιάγκο Σίλβα), Μιράντα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Ρενάτο Αουγκούστο, Παουλίνιο, Κοουτίνιο (87′ Ουίλιαν), Νεϊμάρ, Φιρμίνο (87′ Ντιέγκο Σόουζα).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Άντονι Σίλβα, Μπρούνο Βαλντές, Βερόν, Πάουλο ντα Σίλβα, Χούνιορ Αλόνσο, Ριβέρος, Ρόχας, Αλμιρόν (46′ Όσκαρ Ρομέρο), Ερνάν Πέρες, Σεσίλιο Ντομίνγκες (77′ Άνχελ Ρομέρο), Ντέρλις Γκονσάλες (56′ Σανταντέρ).

δείτε βίντεο στο sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected