Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη ατυχία!

Την ώρα που έχει σημάνει γενική… επιστράτευση στον Τσικλητήρα για να σωθεί η χρονιά και κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια, έρχεται ακόμη μια ατυχία, ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός.

Όπως αναφέρει το sport365, ο Ηλίας Παναγόπουλος υποφέρει από σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών πράγμα που σημαίνει πως δύσκολα Θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα της Πύλου στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και η χρονιά τελείωσε πρόωρα γι’ αυτόν!

Ο 26χρονος αμυντικός ο οποίος ήταν από τα βασικά στελέχη της πορείας του Τσικλητήρα μέχρι τον τραυματισμό του στην Μεγαλόπολη, έχει μείνει εκτός δράσης από τις αρχές Φλεβάρη. Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί εξ’ αιτίας του τραυματισμού του και έχει ήδη ξεκινήσει Θεραπείες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα υπό την επίβλεψη δικού του γιατρού.

Για τον Τσικλητήρα, η απώλεια του Παναγόπουλου λόγω τραυματισμού είναι η δεύτερη στη ν σεζόν καθώς προηγήθηκε ο Χρήστος Παλλιγίνης. Θυμίζουμε πως ο έμπειρος φύλακας- άγγελος της εστίας της ομάδας της Πύλου, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών στα μέσα του Γενάρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πυλιώτες είχαν ρεπό την Τετάρτη και από την Πέμπτη Θα μπουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση στο Λουτράκι. Πέραν του Ηλία Παναγόπουλου, ο Νίκος Κακαλέτρης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή άλλων απουσιών και η ομάδα Θα ταξιδέψει πάνοπλη στην Κορινθία για το κρίσιμο ματς ελπίζοντας σε Θετικό αποτέλεσμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected