Ακαδημίες Ημαθίας

Πολύ απλή η διαδικασία για τις εγγραφές στην Ακαδημία του Άγιαξ στην Ημαθία! (photos)

Έχοντας πλέον ως τελικό χρονοδιάγραμμα την κατασκευή των εγκαταστάσεων στα Μονόσπιτα (τέλη Μαΐου περίπου η ολοκλήρωση των εργασιών), ξεκινά άμεσα και η διαδικασία εγγραφών των αθλητών αλλά και η επιλογή των προπονητών που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής της νεοσύστατης Ακαδημίας του Άγιαξ στην Ημαθία, με την επωνυμία «ΑΣ Αίας Ημαθίας».

Όπως ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους, οι ενδιαφερόμενοι προπονητές μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά όπως στην παρακάτω ανακοίνωση, ενώ δημοσιεύονται και τα τηλέφωνα επικοινωνίας όσον αφορά τους γονείς και τα παιδιά που επιθυμούν να εγγραφούν ή να πάρουν πληροφορίες.

Αναλυτικά :

«Από τον ΑΣ Αίας Ημαθίας ανακοινώνεται πως όποιος προπονητής επιθυμεί να ενταχθεί στο τεχνικό team της Ακαδημίας, μπορεί να αποστέλλει το βιογραφικό του στο ajax2016@outlook.com.gr ή να το παραδώσει στα γραφεία της Σχολής Οδηγών LDrive, στη Λεωφόρο Ανοίξεως 90 στη Βέροια (τηλ. 23310 27680, 6936 007007), όπου βρίσκονται τα προσωρινά γραφεία του συλλόγου.

Όσον αφορά τους ενδιαφερόμενους γονείς, που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στη νεοσύστατη Ακαδημία του Άγιαξ, μπορούν επίσης να επισκέπτονται τη Σχολή Οδηγών «LDrive», στη Λεωφόρο Ανοίξεως 90 στη Βέροια ή να καλούν στα τηλέφωνα 23310 27680, 6936 007007 για περισσότερες πληροφορίες».

Τέλος, για όσους είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στο κέντρο της Βέροιας, πληροφορίες και στοιχεία μπορούν να ζητήσουν κι από το «Barok» Coffee-Bar, στην πιάτσα των ταξί στην οδό Καρακωστή.»

δείτε παρακάτω ένα δείγμα για την αίτηση εγγραφής :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected