Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Εκκρεμεί η υπόθεση τίτλου στον 1ο όμιλο, αλλάζουν οι ισορροπίες στον 2ο. Δείτε το pregame του SportsUp για την 20η & 23η αγωνιστική αντίστοιχα

1ος όμιλος

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της φετινής σεζόν στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής και ελάχιστες είναι οι εκκρεμότητες που απομένουν σε κορυφή και ουρά.

Πολύ κοντά στον τίτλο της πρωταθλήτριας βρίσκεται η Νίκη Αγκαθιάς, που θέλει 4 βαθμούς για να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρωτιά. Οι “ασπρόμαυροι” αγωνίζονται αύριο στην Κουλούρα, κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ που θέλει μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο δεύτερος Άρης Παλαιοχωρίου θα μεταβεί στην Μέση για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Φίλιππο και με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική. Στην πραγματικότητα θέλει μόλις έναν βαθμό ώστε να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τον Φίλιππο Μελίκης, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου θα αγωνιστεί για τη νίκη, που θα της διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες για τον τίτλο.

Πολύ σημαντικό το αυριανό παιχνίδι για τον Μακεδονικό Πλατάνου, που θέλει αποκλειστικά το τρίποντο κόντρα στη Θύελλα Σταυρού ώστε να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι θέλουν την ήττα του ΠΑΟΚ Κουλούρας με αντίπαλο τη Νίκη Αγκαθιάς και σε αυτή την περίπτωση, θα πανηγυρίσουν την οριστική αποφυγή του υποβιβασμού.

Στα υπόλοιπα ματς του ομίλου, ο Φίλιππος Μελίκης υποδέχεται τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ο Εθνικός Κλειδιού θα αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας και στα Παλατίτσια, ο τοπικός ΠΑΟ θα διεκδικήσει την 9η φετινή νίκη με αντίπαλο την ΑΕ Σχοινά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής (16.30) :

Φίλιππος Μελίκης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Μακεδονικός Πλατάνου – Θύελλα Σταυρού

Εθνικός Κλειδιού – Αστέρας Αλεξάνδρειας

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΕ Σχοινά

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Νίκη Αγκαθιάς

Φίλιππος Μέσης – Άρης Παλαιοχωρίου

δείτε τη συνολική στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

2ος όμιλος

Ένας πραγματικός…χαμός δημιουργήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α2, μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Για το λόγο αυτό, οι 4 αγωνιστικές που απομένουν έχουν τον χαρακτήρα του…δράματος, καθώς 4 είναι οι ομάδες που διεκδικούν τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Α1. Το αυριανό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει το σπουδαίο ντέρμπι για τις ομάδες της κορυφής, ωστόσο θα πρέπει να μην υποτιμήσουν τους αντιπάλους, αν θέλουν να παραμείνουν στο κόλπο.

Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Μαρίνας θα πραγματοποιήσει το ρεπό του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη θέση. Κι αυτό γιατί η δεύτερη Νέα Γενεά Νικομήδειας αγωνίζεται στην Πατρίδα με την αδιάφορη βαθμολογικά (αλλά πάντα επικίνδυνη) τοπική ομάδα και ο τρίτος ΑΟ Μαρίνας υποδέχεται στην έδρα του τη Δόξα Νάουσας.

Όσον αφορά την Ελπίδα Μονοσπίτων, έχει ίσως το πιο εύκολο έργο από όλους τους διεκδικητές, καθώς αντιμετωπίζει τον ουραγό και χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα Μακεδόνα Βέροιας.

Ένα βατό πρόγραμμα λοιπόν για τις τρεις ομάδες, που αναμένεται να αλλάξουν τις ισορροπίες μετά το πέρας της 23ης αγωνιστικής και θα δώσουν μια ξεχωριστή αίγλη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής (16.30) :

ΑΣ Πατρίδας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Αριστοτέλης Νάουσας – Εθνικός Ράχης

Μακεδόνας Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ακαδημία Μακροχωρίου

ΑΟ Μαρίνας – Δόξα Νάουσας

ΑΕΠ Βέροιας – Ακαδημία Βέροιας

Ρεπό : Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

δείτε τη συνολική στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected