Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 4-0 (photos)


Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ, η ΑΕ Αλεξάνδρειας πέτυχε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και διατήρησε το +2 από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος και μάλιστα είχε χαρακτηριστική ευστοχία στις προσπάθειες της, καθώς στις τέσσερις κλασικές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, σημείωσε ισάριθμα τέρματα. Στα highlights της αναμέτρησης, το εντυπωσιακό τέρμα του Σωκράτη Λαμπριανίδη στο 41ο λεπτό, που έστειλε τη μπάλα στις…αράχνες και μάλιστα με μια λόμπα λίγα μέτρα κάτω από τη γραμμή του κέντρου και αρκετά πλάγια!

Άπαντες στο στρατόπεδο των “πρασίνων” μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς την Τετάρτη 5/4 θα μεταβούν στο Κιλκίς, για να αντιμετωπίσουν τον Κυπελλούχο του νομού, ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ και χρειάστηκε από πολύ νωρίς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Ωστόσο, τα πολλά λάθη και οι αδράνειες στην άμυνα, επέφεραν τρία ακόμη γκολ στο πρώτο 45λεπτο, με αποτέλεσμα το ευρύ 4-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκολ από τα…αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό, όταν ο Λίτσι έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Καζεπίδης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Σαρηγιαννίδης με πλασέ. άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η εξέλιξη αυτή άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να είναι αναγκασμένοι να ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δημιούργησε αρκετά “ρήγματα” στην άμυνα τα οποία και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο.

Στο 18′ ο Καφές, μετά από ωραία κίνηση από τα πλάγια και ιδανικό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καζεπίδη και παράλληλα σημείωσε το 25ο φετινό του τέρμα με την πράσινη φανέλα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ρέφερι κ. Μαλούτας απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον Γενικό Αρχηγό του ΓΑΣ, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για υποδείξεις του, ενώ γενικότερα οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν αρκετές φορές τα παράπονα τους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ίδιος ο ρυθμός και στη συνέχεια, με την ΑΕΑ να έχει τον έλεγχο και να κρατά περισσότερο τη μπάλα, ενώ ο ΓΑΣ προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα να βρει χώρους στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 41′ ο Λαμπριανίδης πέτυχε το γκολ της ημέρας και ένα από τα πιο εντυπωσιακά της σεζόν, όταν σημάδεψε το δεξί “Γ” της εστίας του Καζεπίδη, ένα σουτ που επιχείρησε από πλάγια δεξιά και λίγα μέτρα κάτω από τη μεσαία γραμμή.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανοκίτρινους”, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τέταρτο γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Αβραμόπουλος έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, βγήκε “φάτσα” με το τέρμα, το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε το κάθετο δοκάρι. Παρόλα αυτά, ο Λίτσι ακολούθησε την κούρσα του συμπαίκτη του και στην επαναφορά με πλασέ “έγραψε” το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” κατέβασαν ταχύτητα και ο Κυριάκος Καρασαββίδης έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Νικολόπουλο, Σκούρα και Κούκλα. Από την άλλη πλευρά, η πρώτη εμφάνιση του Φρέντι Λέσι μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, συνδυάστηκε από μια καλή παρουσία, καθώς από αυτόν δημιουργήθηκαν οι όποιες καταστάσεις στα καρέ του Καρακούτση, με αποκορύφωμα το πλασέ του Βούλγαρη εξ επαφής, που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές στα καρέ του Καζεπίδη, σε ισάριθμα σουτ των Σκούρα, Νικολόπουλου και Λαμπριανίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Γαβρά.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Αργυρίου (57′ Νικολόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Λίτσι (57′ Σκούρα), Λαμπριανίδης, Πέτκος, Αβραμόπουλος, Μαγγανάρης (64′ Κούκλας), Πιπιλιάρης, Καφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος (46′ Φρέντι), Τσίπης (72′ Πέτγαζλης), Τενεκετζή, Τάσο, Μαγγίζης, Μπουρδάνος (63′ Μωυσίδης), Ρίσσου, Παρθενόπουλος, Μπρέγκου, Βούλγαρης

δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected