Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2-5

Η…ταξιαρχία της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου δεν βρήκε αντίσταση ούτε στον Κοπανού, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αναμετρήσεων!

Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη μετρά 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς, έχοντας στο διάστημα αυτό 21 γκολ υπέρ και μόλις 3 κατά, όταν σε ολόκληρη τη σεζόν έχει πετύχει λιγότερα από τα διπλάσια γκολ, ενώ έχει δεχτεί τα δεκαπλάσια! Απίστευτες επιδόσεις για τους “μπλαουγκράνα”, που έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Από την άλλη, οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν την τρίτη φετινή ήττα στον Κοπανό και την πιο βαριά μετά το 0-6 από την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Η σημερινή αναμέτρηση θύμισε πολύ το περσινό 1-6 από τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου στο Κύπελλο, όταν οι γηπεδούχοι φάνηκαν να υποτιμούν τον αντίπαλο, ο οποίος αποδείχτηκε σήμερα το ίδιο…ορμητικός!

Η καλή μέρα φάνηκε από το…πρωί για τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν να προηγηθούν στο 11ο λεπτό με (ποιον άλλον;) τον Μάριο Αργυρόπουλο, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Αυτό ήταν το 23ο τέρμα του νεαρού επιθετικού στο πρωτάθλημα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κιτρινόμαυρους” και ενώ προσπαθούσαν να επανέλθουν από το αρχικό σοκ, στο 26΄η Ποντιακή Νεολαία πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Σενεγαλέζο Νιογκάνα Σόου, πρώην ποδοσφαιριστή του ιστορικού ΠΑΣ Πρέβεζα.

Η εξέλιξη του αγώνα “πάγωσε” τους παίκτες του ΓΑΣ, που προσπάθησαν στη συνέχεια να ανασκουμπωθούν και άρχισαν σταδιακά να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι την ανάπαυλα, έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Σπανό και Αλέκο Οικονόμου, χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα ακόμη γκολ για τους “μπλαουγκράνα”, το οποίο έριξε ουσιαστικά τίτλους τέλους στην αναμέτρηση. Ήταν το δεύτερο προσωπικό για τον Νιογκάνα, επίσης με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η αντίδραση από πλευράς “κιτρινόμαυρων” ήρθε στο 64ο λεπτό, όταν ο Χρήστος Οικονόμου μείωσε το σκορ σε 1-3, το οποίο όμως δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα στο 75′, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Μπόσκο.

Στο 87′ ήταν η σειρά του Αραμπατζή να στεφθεί σκόρερ για τους Πόντιους, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του ενώ το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό με πέναλτι ο Κώστας Ντέλλας, το οποίο κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Σπανός.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” : Χαβιαρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τριανταφυλλίδης, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος (84′ Παρηγορίδης), Μπούφι, Σιδηρόπουλος (46′ Ορφανίδης), Οικονόμου Χ., Σπανός, Ντέλλας, Οικονόμου Α. (80′ Κελέσμητος)

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Παπαδόπουλος, Μπεκτάς, Μπεκιαρίδης (86′ Αργυρόπουλος Θ.), Παπακωνσταντίνου (58′ Καραπίττας), Νιογκάνα, Μπακιρτζής (70′ Αραμπατζής), Καϊρακλίδης, Σότι, Αργυρόπουλος Μ., Μπόσκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected