Κατηγορίες
Football League

Ούτε ο Πανσερραϊκός έβαλε…φρένο!

Αποστολή εξετελέσθη για τον Απόλλωνα Σμύρνης που πέρασε αλώβητος από τον λάκκο των «λεόντων» επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 2-1.

Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε τους 62 βαθμούς και κράτησε τις αποστάσεις από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου και της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια, χάρη στην εντυπωσιακή του απόδοση στο πρώτο μέρος.

Οι «κυανόλευκοι» «πάγωσαν» το Δημοτικό στάδιο Σερρών στο 20’ με τον Περογαμβράκη ενώ ο Σιατραβάνης στο 31’ έκανε το 2-0. Ο Πανσερραϊκός μείωσε με γκολ του Τσιμίκα στο 53’, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει ένα σημαντικό «διπλό» και τη 10η εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ντοράγκι (86’ Τσελεπίδης), Φουσού (70’ Κανούλας), Γαβριηλίδης, Σιάκκας (84’ Πόζογλου), Τσιμίκας, Ρούτσης, Γκούρτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης (81’ Κύργιας), Χιντζίδης, Πάνος, Ομπόντο, Κονέ, Σιατραβάνης, Περογαμβράκης (81’ Αλμπάνης), Διαμαντόπουλος, Μπαρμπόσα (66’ Τσιάρας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected