Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πενταετές συμβόλαιο με τη Λάτσιο ο Μπαξεβάνος!

Ολοένα και καλύτερα πηγαίνουν τα πράγματα για τον γιο του Σπύρου Μπαξεβάνου που δοκιμάζει την τύχη του στην Ιταλία με την ομάδα της Λάτσιο, το Νίκο Μπαξεβάνο, καθώς η διοίκηση των “Αετών” αποφάσισε να προσφέρει 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο αμυντικό.

Σύμφωνα με το youngtalents.gr, η Λάτσιο προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά από εισήγηση του τεχνικού της ομάδας Νέων, Αντρέα Μπονάτι κι έτσι ο Μπαξεβάνος αναμένεται να υπογράψει μέσα στην επόμενη εβδομάδα το επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, σε μια τεράστια επιτυχία για τον ίδιο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Σε δηλώσεις του, ο Νίκος Μπαξεβάνος στο youngtalents.gr τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «είναι μεγάλη χαρά για μένα. Αποτελεί αναγνώριση των κόπων μου. Όμως, η προσπάθεια δε σταματάει εδώ. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να αποδείξω στους ανθρώπους της Λάτσιο ότι άξιζα το συγκεκριμένο συμβόλαιο. Επόμενος στόχος μου είναι να πάρω κι άλλα παιχνίδια με την ομάδα Νέων της Λάτσιο μέχρι το τέλος της σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του προπονητή του Κισσαμικού βρίσκεται στην Ρώμη από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν οι άνθρωποι της Λάτσιο έμειναν ενθουσιασμένοι από το καλοκαιρινό δοκιμαστικό και πλήρωσαν τα τροφεία στον Αρη, κάνοντάς τον δικό τους. Δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι τον Φεβρουάριο λόγω ενός θέματος με τα χαρτιά του. Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε ο Μπαξεβάνος έκανε το ντεμπούτο του στο 3-0 επί της Μπρέσια ενώ ήταν επίσης βασικός για τους πρωτοπόρους του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Primavera στην αγωνιστική που ακολούθησε, στο 2-2 κόντρα στην Βιτσέντσα.

Από τη μεριά του ο Έλληνας στόπερ (γεννημένος στις 16 Ιουλίου του 1999) είναι αποφασισμένος να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Λάτσιο στη Serie A. Έχει ήδη προσαρμοστεί στη καθημερινότητα της Ρώμης, απολαμβάνει το σεβασμό των συμπαικτών του και όποτε θέλει να μιλήσει ελληνικά συναντά τον διεθνή Αλβανό πορτιέρο Θωμά Στρακόσια (σ.σ. γιο του Φώτη Στρακόσια) που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected