Διάφορα

ΣΟΚ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ποδοσφαιριστής ο ένα από τα θύματα του τροχαίου!

Το χανιώτικο ποδόσφαιρο θρηνεί… Ανάμεσα στα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν στα Χανιά και ειδικότερα αυτού που συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην περιοχή κοντά στις Μουρνιές είναι δυστυχώς ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής από την ομάδα Νέων Μινωταύρου.

Πρόκειται για τον Τάνιο Τόνεφ… Όπως αναφέρει το grandsport.gr, η είδηση του θανάτου του σκόρπισε στη θλίψη εκτός από την οικογένειά του, που ζει πολύ δύσκολες στιγμές, την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο “μικρός” και είναι οι Νέοι Μινωταύρου. Πολύ δύσκολες, δυσάρεστες στιγμές για τον Μινώταυρο ως σύλλογο και το χανιώτικο ποδόσφαιρο, αφού χάνεται στην άσφαλτο τόσο άδικα ένα παιδί που πριν από μερικές ημέρες, στις 20 Μαρτίου, γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Σημειώνεται ότι μετά από αυτό το τραγικό συμβάν, το προγραμματισμένο για το απόγευμα παιχνίδι μεταξύ Μινωταύρου – Παλαιόχωρας για την Α’ ΕΠΣ Χανίων, αναβάλλεται.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Παλαιόχωρας τονίζεται μεταξύ άλλων ότι, «ο σημερινός αγώνας για την ομάδα μας εναντίον του Μινώταυρου στο γήπεδο Μουρνιών αναβάλλεται λόγω του τραγικού θανάτου ενός 17χρονου παιδιού και ποδοσφαιριστή των Νέων Μινωταύρου. Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παλαιοχώρας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στις ομάδες του Μινώταυρου που ήταν μέλος ο άτυχος νέος».

Ο Τάνιο Τόνεφ όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ήταν λάτρης των σπορ και γρήγορων αυτοκινήτων. Ένα παιδί γεμάτο ζωή και ενέργεια που δυστυχώς δεν είναι πλέον ανάμεσά μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected