Κατηγορίες
Super League 1

Δεν φόρτσαρε ο ΠΑΟΚ, πήρε όμως το τρίποντο!

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 2-0 της ΑΕΛ στην Τούμπα για την 26η αγωνιστική, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την απόσταση των δύο βαθμών από τη 2η θέση. Κάνιας και Κίτσιου τα γκολ της νίκης του “δικεφάλου”.

Το γκολ του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας –το πρώτο του σ’ ολόκληρη την επαγγελματική καριέρα!- λειτούργησε… ανάποδα για τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Ίβιτς, μετά το 1-0 με το οποίο έκλεισε το πρώτο 45λεπτο, όπου έπαιξαν σχεδόν μονότερμα την ΑΕΛ, έριξαν ταχύτητα, έδειξαν να έχουν συμβιβαστεί με το υπέρ τους σκορ και ευτυχώς ο Στέλιος Κίτσιου έκανε το 2-0 προς το φινάλε διώξει τα σύννεφα, που είχαν μαζευτεί, πάνω από την Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος» πήρε αυτό που ήθελε από την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» από τη Λάρισα, όμως το ποδόσφαιρο που έπαιξε στο β’ μέρος ήταν κουραστικό και πολλές φορές προβλέψιμο χωρίς την παραμικρή διάθεση και έμπνευση.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Βλ. Ιβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (62’ Κίτσιου), Μυστακίδης (80’ Κάτσε), Αθανασιάδης (56’ Κουλούρης).

ΑΕΛ (Θ. Βουτυρίτσας): Ξενοδόχοφ, Ναβάρο (77’ Καπός), Γιοβάνοβιτς (40’ Κόντορ),Ρέντζας, Φατιόν, Μασαλέζα, Αβραάμ (62’ Ικάουνιεκς), Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected