Γ Εθνική / Τοπικά

Ισόπαλο το ντέρμπι του νομού

Σε ένα αρκετά αμφίρροπο, συνολικά, και νευρικό ματς για την 24η αγωνιστική στον 3ο Όμιλο, στη Βάρδα ο ΠΑΟΒ κι ο Αστέρας Αμαλιάδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 σκορ.

Έτσι, οι “πράσινοι” διατηρήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας (στο +4 από την Χαλκίδα που πλέον πέρασε αυτή τρίτη και στο +5 από την Ερμιονίδα η οποία επέστρεψε μεν στο δικό της γήπεδο του Κρανιδίου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών έπειτα από σχεδόν δυόμιση χρόνια(!), αφού στο ενδιάμεσο χρησιμοποιούσε το Δημοτικό Ερμιόνης, αλλά με ευρεία ήττα από τον Παναργειακό στο ντέρμπι της Αργολίδας).

Η ομάδα της Βάρδας σε σχέση πάντως με αυτές τις δυο, δεν έχει κάνει ακόμα ρεπό για τον Β’ γύρο (θα το κάνει την προσεχή αγωνιστική), ενώ έχει να παίξει εκτός με τη Χαλκίδα κι εντός με την Ερμιονίδα.

Όλα αυτά σε σχέση με την προσπάθεια που θα συνεχίσει ως το τέλος του πρωταθλήματος για την κατάκτηση της τιμητικής δεύτερης θέσης στον Όμιλο, και πίσω μόνο από την Παναχαϊκή.

Ενώ οι “βυσσινί” βρίσκονται στην 5η θέση, ισόβαθμοι με Παναρκαδικό και Αιολικό. Συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία τους από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά, αλλά και με στόχο να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο φινάλε.

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Καρούτης (75′ Μητρόπουλος), Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Βατσής (65′ Αγουρίδης), Γούρμος (85′ Καλογερόπουλος), Ντόμας, Σαμπανέι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λαζ. Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος (88′ Παπουτσής), Μπαρδούσης, Αρβανίτης, Μπράβος, Κασάπης, Σταθάτος (46′ Οντβόνγκ), Μπαρμπαρούσης, Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (66′ Ζόρο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected