Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλο βήμα σωτηρίας!

Τεράστιας σημασίας νίκη για την Αμβρακία Κωστακιών, που επικράτησε της ιστορικής Νίκης Βόλου με 2-1.

Η Αμβρακία ήθελε πολύ τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή της στην κατηγορία. Μπήκε μάλιστα πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, πιάνοντας απροετοίμαστη τη Νίκη, που δεν περίμενε τέτοια εξαιρετική αρχή από την αρτινή ομάδα. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Νταλάκας βρήκε στην πλάτη της άμυνας το Σιδηρόπουλο, κι ο φορ της Αμβρακίας πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Νίκη προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας μία ανεκμετάλλευτη στημένη φάση, και στο 8ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Νταλάκα. Ο Γιώργος Νταλάκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Σιδηρόπουλος έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι, και ο επερχόμενος Παπαρούνης με προβολή έγραψε το 2-0, σοκάροντας τους φιλοξενούμενους. Η Νίκη δεν έδειχνε ικανή να βγάλει φάσεις μπροστά στην εστία της Αμβρακίας, και όσες φορές το επιχειρούσε, η άμυνα των γηπεδούχων αντιδρούσε θετικά, όπως στο 38ο λεπτό, όταν ο Μπεζεβέγκης έκοψε πριν ο Κορέτα φανεί απειλητικός για την εστία του Βαρέλη, και το 2-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του 45λέπτου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο artagoal.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αμβρακία Κωστακιών (Νταλάκας) : Βαρέλης, Τάσσος, Βασίλας (82′ Λύτος), Μπεζεβέγκης, Παπαρούνης, Βερλέκης, Παππάς, Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας, Μπαλαδήμας (75′ Θεμελής)

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος) : Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης (82′ Αλεξανδρής), Παρασκευαϊδης, Παπαγεωργίου, Πετράκος, Νικλητσιώτης, Μέτσε (30′ Γαρυφαλλόπουλος), Κορέτα, Κόλα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected